«Δεν είμαι ερωτευμένος αυτόν τον καιρό»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο Πρωινό Mou, το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την... επαγγελματική του πορεία μέχρι σήμερα, τη φιλία του με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Νομίζω ότι είμαι αρκετά χαρούμενος για τα τραγούδια που έχω πει και τις συνεργασίες που έχω κάνει. Με τιμάει ιδιαίτερα που συνεργάστηκα αυτόν τον καιρό με τον Γιώργο Θεοφάνους – κάνουμε
όλο τον δίσκο μαζί. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλα αυτά που έχω κάνει και που δουλεύω σε ένα πολύ όμορφο χώρο» είπε ο 27χρονος τραγουδιστής, ενώ σχετικά με τη σύγκρισή του με τον Αντώνη Ρέμο, αποκάλυψε: «Με τον Αντώνη Ρέμο είμαστε φιλαράκια. Το έχουμε συζητήσει κι αυτό αλλά όταν βρισκόμαστε λέμε άλλα πράγματα, διάφορα, για σχέσεις και τέτοια», ενώ συμπλήρωσε: «Έχω φίλους μέσα από τον χώρο. Έχω τον Νίκο Κουρκούλη... και με τον Γιώργο Γιαννιά κάναμε παρέα».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός για την προσωπική του ζωή ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι ερωτευμένος αυτόν τον καιρό. Δεν είναι θέμα επιλογής, είναι θέμα χημείας. Δεν μου έχει βγάλει κάποια κάτι ή μπορεί να μην το καταλαβαίνω κι εγώ», ενώ φάνηκε θετικός στο να παραδεχτεί μια σχέση δημόσια, αν αυτή υπήρχε στη ζωή του: «Αν το ήθελε και η γυναίκα με την οποία είμαι, εννοείται ότι θα το έλεγα».
yupiii.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα