Δείτε πως γίνεται το αίμα, με μια σταγόνα δηλητήριο φιδιού

Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς γίνεται στο ανθρώπινο αίμα, όταν κάποιον τον δαγκώσει ένα δηλητηριώδες φίδι...
δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Τα φίδια, δεν έχουν όλα το ίδιο δηλητήριο. Άλλα έχουν ισχυρότερο, αλλά όχι τόσο. Υπάρχουν όμως μερικά, που εάν μας δαγκώσουν δεν υπάρχει επιστροφή. Και μάλιστα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, ξεκινάει με το πως λαμβάνουν το δηλητήριο από τα φίδια, ειδικά εκπαιδευμένοι άνθρωποι, το οποίο αργότερα θα δώσουν σε φαρμακευτικές εταιρίες, διότι πολλά φάρμακα και αντιβιοτικά
έχουν σαν βάση το δηλητήριο του φιδιού.
Προσεκτικά βγάζουν το φίδι από το μέρος που το έχουν, το πιάνουν από το πάνω μέρος του κεφαλιού και πλησιάζουν προς το ειδικό (για δάγκωμα) πλαστικό κουτί, στο οποίο το φίδι και θα στάξει το δηλητήριο του, αλλά και δεν θα τραυματίσει τα δόντια του αφού μετέπειτα θα το ξαναχρησιμοποιήσει, όταν ο οργανισμός του παράξει νέο δηλητήριο.
Αστραπιαία, με μια κίνηση που και η κάμερα δύσκολα συλλαμβάνει, το φίδι δαγκώνει με μανία με τα μπροστινά του δόντια, το ειδικό πανί. Το δηλητήριο αρχίζει να στάζει. Φανταστείτε να ήταν ανθρώπινο δέρμα... Ο ειδικός, με ένα ξύλο πιέζει επιπλέον τα δόντια του για να χυθεί όλο το δηλητήριο.
Στη συνέχεια αρχίζει το πείραμα. Ο δημοσιογράφος, από πριν έχει δώσει λίγο αίμα, και το έχει φυλάξει σε ένα μπουκαλάκι. Με μια σύριγγα τραβάει το δηλητήριο που έχει χύσει με το δάγκωμα του το φίδι, και ρίχνει μια μόνο σταγόνα μέσα στο μπουκαλάκι με το αίμα του. Το τι συμβαίνει δείτε το στο βίντεο και δεν θα το πιστεύετε. Σας λέμε μόνο ότι με τα φίδια δεν παίζουμε, ακόμη και εάν βρισκόμαστε δίπλα σε κάποιο νοσοκομείο με τον αντίδοτο σε ορό, έτοιμο να μας περιμένει... Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγες ημέρες ένας συνάνθρωπος μας πέθανε στο Μαντούδι, όταν τον δάγκωσε φίδι.
Keywords
Τυχαία Θέματα