"Δείτε ποιος είναι ο Καμμένος και ο Μαρκόπουλος" καταγγέλλει αναγνώστρια

Ψηφοφορε καλεισε να ψηφισεις για το μελλον σου,εαν εισαι νεος και για το μελλον των παιδιων σου και των εγγονων σου εαν εισαι μεγαλος η...
ηλικιωμενος.τωρα επειτα απο την τραγικη κατασταση που μας εχουν οδηγησει ολοι αυτοι που μας κυβερνησαν μεχρι και σημερα απο την μεταπολιτευση και εντευθεν.ολοι αυτοι οι πολιτικοι απατεωνες του στυλ μαρκοπουλου και λοιποι αλλοι απο οποιον και αν προερχονται.και αναφερομαι πρωτα στον συγκεκριμενο αυτον! Απατεωνα διοτι διετελεσε και υπουργος τουρισμου επι ν.δημοκρατιας και με αποηχο οικονομικων σκανδαλων
επι υπουργιας του, τα οποια ηλθαν στο φως της δημοσιοτητος(επι σειρα εκπομπων ανεφερε σχετικως ο κ.γιαννης παπαγιαννης στο εχτρα3και τα οποια απεσιωπηθηκαν κυριος οιδε με ποιον τροπο. Ο συγκεκριμενος κυριος; και οι υποτακτικοι του, μοιρωτσος βασιλειος, νικολαος παλλης(ο γνωστος κολιομαριας)η ιδιαιτερα του πολιτικου του γραφειου στο αλιβερι αθηνα μοιρωτσου-κωτσαρη και ολος ο εσμος των παρατρεχαμενων γυρω απο τον κυριο; μαρκοπουλο,ε! Χουν δημιουργησει ενα κυκλωμα συν! Επικ ουρουμενοι και απο γνωστο δικηγορο ευβοιας, και αλλους και εχουν βολεψει τα δικα τους παιδια και σε δουλειες και οικονομικως. Ο υιος της κυριας αθηνας μοιρωτσου-κωτσαρη βρεθηκε με βmw 75.000ε.ο ανηψιος του βασιλειου μοιρωτσου τακτοποιηθηκε σε δουλεια στον οτεκαι για το ανδρογυνο αθηνας-βασιλη,καυχεται το σοι οτι εχουν τρεις μισθους ο καθενας τους απο αναλογες θεσεις.τωρα ξερεις μπορεις να τον ξαναψηφισεις!!!!!!
Ο βασιλης μοιρωτσος διευθυντης της δεη αλιβεριου με τις πλατες τουκυριοι μαρκοπουλου και την βοηθεια δικηγορου, γνωστου για τα νεοδημοκρατικα του αισθηματα, εχει στησει ολοκληρο μηχανισμο και κλεβουν ξενα κτηματα στη περιοχη τους.κοροιδεψανε ανθρωπους οι οποιοι εγκατεσταθηκαν προεκλογικα στην αθηνα οτι θα δωσουν δουλεια στα παιδια τους, νοικιασανε σπιτι,μπηκανε σε τρομερα εξοδα και μετα τις εκλογες ξαναγυρισαν πισω στο αλιβερι γιατι δεν τους ειχαν βρει δουλεια. Ο βιος και η πολιτεια του εν λογω βασιλειου μοιρωτσου γνωστος. Τριγυρναει εν ωρα εργασιας μεσα στο αλιβερι και οπου βρει τροχονομο τους αφηνει τον καφε και τν τυροπιτα στην σελλα της μηχανης του, χωρις ο τροχονομος να του ζητησει, γιατι οι τροχονομοι εχουν αξιοπρεπεια.
Επισης και ο νικολαος παλλης εχει θεαθει κατα επαναληψην εκτος της θεσης του εν ωρα εργασιας να κοβει βολτες στην περιοχη του αλιβεριου.
Και για να μην νομισετε οτι υπαρχει εμπαθεια απο μερους μου για τον κ.μαρκοπουλο και τα τσιρακια του,σας καταγγελω και τον κυριο χαινα γνωστο βουλευτη οχι ευβοιας,αλλα με την ανοχη και τις πλατες του, ο αδερφος της συζυγου του, ο νικολαος μπανος(γνωστος κατσαπροκας)εχει εργαστηριο(αποστακτηριο) που βγαζει τσιπουρο, φυσικα χωρις αδεια.
Επισης πουλαει ειδη μαναβικης στο αλιβερι και στον καραβο, ως παραγωγος, κλεβοντας την εφορια διοτι δεν δινει ποτε αποδειξη.
Τελευταιως δεν συζητειται οτι εξακολουθει να εισπρατει την συνταξη απο ετων πεθαμενου πατερα του.
Ας επιληφθει επιτελους καποιος αρμοδιος για τις καταγγελιες αυτες.το σδοε τι κανει;η μηπως αρνειται να ε
Keywords
Αναζητήσεις
νικολαος μπανος, νικος παλλης
Τυχαία Θέματα