Δαιμόνια πεθερά έπιασε τη νύφη με εραστή σε νυχτερινό κέντρο!

Επεισοδιακό τέλος είχε ο γάμος που είχε ήδη προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο χάρις το δαιμόνιο της πεθεράς!

Η μητέρα του γαμπρού το έριξε έξω σε γνωστό κέντρο της Αθήνας όπου και "τσάκωσε" τη νύφη της να διασκεδάζει με τον εραστή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες η πεθερά είναι μία από τις πολύ εμφανίσιμες και επιβλητικές Πατρινές που κυκλοφορούν σε στέκια "επώνυμων" Πατρινών και τον τελευταίο καιρό καμάρωνε, όπως θα έκανε κάθε μάνα, για τον επικείμενο γάμο του γιου
της.

Ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζεται, απ' όσους τον γνωρίζουν, ως από τους πλέον αξιόλογους.

Τις μέρες ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, η νύφη ανακοίνωσε ότι έπρεπε να ταξιδέψει εσπευσμένα στην Αθήνα λόγω ασθένειας της γιαγιάς της οποία κατοικεί μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το dete.gr, είπε πως θα πήγαινε μόνη γιατί δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει κανέναν, ούτε τον ίδιο τον αρραβωνιαστικό της, αλλά ούτε και κάποιον άλλον από την οικογένειά του.

Όμως τη μεθεπόμενη μέρα πήγε στην Αθήνα για διασκέδαση η πεθερά η οποία επέλεξε με την παρέα της να πάει σε κέντρο όπου εμφανίζεται γνωστός τραγουδιστής.

Και εκεί αντίκρισε τη μέλλουσα νύφη της αγκαλιά με έναν άλλον!

Όπως έγινε γνωστό από άτομα της παρέας της πεθεράς, στο μαγαζί επικράτησε πανικός καθώς κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει την εξαγριωμένη πεθερά που λίγο έλειψε να πιάσει από το μαλλί την αρραβωνιαστικιά του γιου της.

Τελικά το επεισόδιο έληξε χάρη στην επέμβαση των υπευθύνων του καταστήματος!

Η πεθερά ενημέρωσε τον γιο της, εκείνος έγινε έξω φρενών, τα "κουβέντιασε" σε άγριο ύφος με την μέχρι πρότινος μέλλουσα γυναίκα του και τελικά ο προγραμματισμένος γάμος ακυρώθηκε
Keywords
Αναζητήσεις
ο.πεθερος.γαμαη.νυφη.και.συμπεθερα, gamisa tin pethera
Τυχαία Θέματα