«Χρυσή» πρόταση για Φούντα

Ο Ταξιάρχης Φούντας φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στο... μάτι συλλόγων του εξωτερικού και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζεται πρόταση που μπορεί να αγγίζει και το 1 εκατ. ευρώ!

Το... ξεπέταγμα του νεαρού άσου με τη φανέλα της Ένωσης, αποτελώντας έναν από τους πλέον πολλά υποσχόμενους παίκτες της, δεν αποκλείεται αν φέρει και μία σημαντική ανάσα στα ταμεία του συλλόγου. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, όλα όμως ήταν πολύτιμα και όπως όλα δείχνουν δεν πέρασαν... απαρατήρητα.

Ευρωπαϊκός
σύλλογος άλλωστε φέρεται να έχει ήδη προσεγγίσει τον Δικέφαλο για τον νεαρό άσο, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ. Ο Φούντας δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα 1,5 χρόνο με την Ένωση και σύμφωνα με την «Real», το ποσό που είναι διατεθειμένος να προσφέρει η συγκεκριμένη ομάδα του εξωτερικού, μπορεί να φτάνει ως και το 1 εκατ. ευρώ!

Βέβαια ίσως είναι και λίγο πρόωρο να γίνει ακόμα λόγος για ποσά, από τη στιγμή που όπως φαίνεται δεν υπάρχει καν επίσημη πρόταση στα χέρια των «κιτρινόμαυρων». Από εκεί και πέρα, αναφέρεται παράλληλα πως για τον παίκτη, ο εν λόγω σύλλογος ετοιμάζει πρόταση πενταετούς συνεργασίας, με αρκετά καλούς οικονομικούς όρους.

πηγή: gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα