"Μπλόκο" τραπεζών στην αίτηση πτώχευσης της Credin

Ματαιώθηκε η, προγραμματισμένη για χθες, συζήτηση της αίτησης πτώχευσης της εταιρείας τροφίμων Credin...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η ματαίωση της διαδικασίας σχετίζεται με την αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης της εταιρείας που κατέθεσαν οι πιστώτριες τράπεζες, η οποία θα συζητηθεί τους προσεχείς μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι
η εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Μπερτζελέτου κατέθεσε αιφνιδιαστικά αίτηση πτώχευσης, κίνηση η οποία είχε αιφνιδιάσει τις τράπεζες και την αγορά.

H Credin Hellas, δραστηριοποιείται στον κλάδο Α΄ Υλών Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Food Service από το 1968. Παράγει και διανέμει περισσότερα από 2.000 προϊόντα. Έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με περισσότερους από 15 πολύ γνωστούς οίκους του εξωτερικού και απασχολεί 200 άτομα προσωπικό.

Εκτός από την Credin, η οικογένεια Μπερτζελέτου δραστηριοποιείται στην αγορά και μέσω των εταιρειών Μπερτζελέτος ΑΕ και Σουλφουρ Ελλάς ΑΒΕΕ. Η Σουλφούρ Ελλάς ιδρύθηκε το 1960 από τον Θεόδωρο Δ. Μπερτζελέτο και τον Χένρυ Tζ. Λέαρ. Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα θείου που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, ως βελτιωτικά εδάφους (VELTO No 1) κλπ. Επίσης παράγει διάφορους τύπους σύμμεικτων λιπασμάτων.

Ο όμιλος εταιρειών Δημ. Θ. Μπερτζελέτος & ΑΦΟΙ Α.Ε. ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1893 και έχει στην ιδιοκτησία του σημαντικό αριθμό εταιρειών. Οι εταιρίες που ανήκουν στον όμιλο, όπως αναφέρεται στον διαδικτυακό τόπο του ομίλου είναι η Κρεντίν Ελλάς, η Μόρφατ, το Ελληνικόν Άλας, ΙΝΤΕΡΕΞΠΟΡΤ και η SULPHUR HELLAS.
Keywords
Αναζητήσεις
πτώχευσε η σουλφουρ ελλάδα
Τυχαία Θέματα