Άρης Πλασκασοβίτης: Ο Κερκυραίους του Greek Idol που τον φωνάζουν... "ΣΑΚΗΗΗ"!

Ο Άρης Πλασκασοβίτης από την αρχή της συμμετοχής του στο Greek Idol κατάφερε να μαγνητίσει τους πάντες και ειδικά τον γυναικείο πληθυσμό. Και όχι άδικα βέβαια.


Η εμφάνιση του, το ταλέντο του, το χαμόγελο του, όλα αυτά κατάφεραν με μιάς να γίνει το πρώτο... αστέρι του νέου κύκλου του talent show του ALPHA. ΈΧει ολόκληρο το πακέτο για να
γίνει το νούμερο ένα ποπ είδωλο (αν δεν πάρουν τα μυαλά του αέρα, που δεν το ευχόμαστε) στην ελληνική showbiz, σπουδαία φωνή, καλή σκηνική παρουσία και απίστευτο ταλέντο στην υποκριτική και στην χορογραφία...!
Ο ίδιος δηλώνει «Αυθόρμητος», «αισιόδοξος», «επίμονος» αφού όπως λέει είναι οι λέξεις που τον χαρακτηρίζουν περισσότερο. Ο Άρης είναι μόλις 21 χρόνων, ασχολείται με την υποκριτική, το χορό και τη μουσική και έχει όνειρο να γίνει και τραγουδιστής.
Ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του showtime-cy, οι σχέσεις του με ανθρώπους της showbiz είναι αρκετές όπως η Βαλάντω Τρύφωνος κ. αλλοι ενώ ένας συγκεκριμένα, ποπ είδωλο της νεολαίας, είναι κολλητός του (θα σας το αποκαλύψουμε μέσα στις επόμενες μέρες με αποδείξεις παρακαλώ) αφού τον εμπιστεύεται τυφλά.
Κατάγεται από την Λευκίμμη της Κέρκυρας (ναι το νησί που γεννήθηκε ο Σάκης Ρουβάς) ενώ στο βιογραφικό του έχει και σπουδές φυσικοθεραπείας. Οι περισσότερες φίλες του, τον αποκαλούν "SAKIIII" ενώ έχει μεγάλη αδυναμία με τα κατοικίδια. Το σκυλί του, ο Έκτορας είναι η ζωή του όλη.. όμως μεγάλη αδυναμία έχει και στον τζουκ, το σκυλάκι της ξαδέλφης του.
Τρελαίνεται για πάρτι (πες του τι παίζει στην Αθήνα και θα τον βρεις εκεί...) ενώ μπορεί άνετα να σου διοργανώσει το πάρτι της ζωής σου... αφού σε αυτά είναι γάτα. Περισσότερες πληροφορίες για τον Αρη Πλασκασοβίτη μέσα στις επόμενες μέρες !!!!!

http://showtime-cy.blogspot.com/2011/04/greek-idol_26.html
Keywords
Τυχαία Θέματα