Αποκλειστική συνέντευξη! Κώστας Μυλώσης: Όλη η αλήθεια για τις "Δυτικές συνοικίες"! Διαλύθηκε για πάντα το δημοφιλές συγκρότημα;

Είναι ο τραγουδιστής που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το συγκρότημα "Δυτικές Συνοικίες" .Ο Κώστας Μυλώσης βρέθηκε στο νησί μας έχοντας στις αποσκευές του την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Καλλιτέχνης του Δρόμου»,για να την παρουσιάσει στο κυπριακό κοινό.

Ο Κώστας Μυλώσης μίλησε αποκλειστικά στο Onlycy.com και τον Μιχάλη Σταύρου σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες για την εμφάνιση του στο Friends Rock
Bar ,για την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά, για την συνεργασία του με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και λέει την άποψη του για τα ριάλιτι και όσους συμμετέχουν σε αυτά.
Ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλη την αλήθεια για τις φήμες που θέλουν να βρίσκεται στα μαχαίρια με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος "Δυτικές Συνοικίες" και για το αν έχουν διαλυθεί οριστικά!

Στην Κύπρο στο Friends Rock Bar κοντά στους Κύπριους θαυμαστές σου που σε αγαπάνε πολύ,μετά από αρκετό καιρό για να παρουσιάσεις τα καινούργια σου τραγούδια.Πως αισθάνεσαι γι΄αυτό;
Καταρχάς αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία για πρώτη φορά να παρουσιάσω τα καινούργια μου τραγούδια στην Κύπρο και ιδιαίτερα στην Λεμεσό. Σε ένα αγαπημένο χώρο όπως είναι το Friends Rock Bar και στον φίλο μου τον Ευθύβουλο που κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ και το ξέρετε καλά.
Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω μουσικά με όλους του φίλους που έρχονται για να μοιραστούμε αυτή την μουσική κατάσταση εδώ, την μουσική παρέα και φυσικά να υπενθυμίσω και με τα τραγούδια μου και την πορεία μου με τις Δυτικές συνοικίες αλλά να μοιραστούμε και τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών.Κάθε μου live είναι χαρά μου γι΄αυτό ζω, αυτό αγαπάω να κάνω και κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία είναι ότι καλύτερο για μένα.

Δυτικές συνοικίες! Τελικά τι έγινε με τις δυτικές συνοικίες γιατί πολλά ακούγονται ότι έχουν διαλυθεί, ότι έχουν τσακωθεί. Θέλω να μου δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση και να δώσεις ένα τέλος σε όλες αυτές τις φήμες.
Έχουμε διαλυθεί αλλά δεν έχουμε τσακωθεί!(γέλια).Δόξα τω Θεό έχουμε άριστες σχέσεις, τα πάμε αρκετά καλά τουλάχιστο με την μεγάλη πλειοψηφία των ατόμων. Τώρα αν χαθήκαμε και με κάποιους είναι λόγω υποχρεώσεων προσωπικών του καθενός. Το συγκρότημα αυτή την στιγμή έχει βάλει μια άνω τελεία λόγω δυσκολιών το να συνυπάρξουμε όλοι μαζί, με καθαρά προσωπικές υποχρεώσεις του καθενός, που τραβούσαν πίσω κάποια μέλη από το συγκρότημα. Ελπίζουμε στον μέλλον αν τα πράγματα είναι καλύτερα, ατομικά για τον καθένα να υπάρξει το συγκρότημα.
Αυτή την στιγμή κάνω την πρώτη μου ατομική προσπάθεια. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα να ξαναρχίζεις από την αρχή ωστόσο είναι κάτι που με εξιτάρει και μου αρέσει πάρα πολύ και ελπίζω αν όχι να έχω την ίδια πορεία όπως είχα με τις Δυτικές συνοικίες τουλάχιστον ο κόσμος να με βλέπει ως ένα καλλιτέχνη που κάνει μια αξιοπρεπή πορεία τουλάχιστον, αυτό είναι το μέλημα μου και αυτό με ενδιαφέρει.

Ο λόγος που καθυστέρησες να βγάλεις την πρώτη σου προσωπική δουλειά ήταν γιατί ήθελες να έχε
Keywords
Αναζητήσεις
κώστας μυλωσης, dutikes soinikies
Τυχαία Θέματα