Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί υπήκοοι Σενεγάλης για κατοχή και διακίνηση απομιμητικών προϊόντων

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθησαν χθες... (06 Οκτώβριου 2017), το πρωί, (7) αλλοδαποί υπήκοοι Σενεγάλης, ηλικίας από 34 έως 44 ετών, για κατοχή και διακίνηση απομιμητικών προϊόντων γνωστών επώνυμων εταιρειών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της νομοθεσίας για τη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, για τα σήματα, για τον αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την καταπολέμηση της εμπορίας, αποθήκευσης και διάθεσης
απομιμητικών προϊόντων, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε χθες, συντονισμένη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, διενεργώντας έρευνες σε (6) συνολικά χώρους.

Στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (6.000) είδη ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ επώνυμων εταιριών, τα οποία σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες των εταιριών ήταν απόμιμητικά, ενώ κατασχέθηκε και πλήθος εγγράφων που καταδεικνύουν διακίνηση δεμάτων μέσω ταχυδρομείων, σε τρίτες χώρες.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεμένα προϊόντα καταστράφηκαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, Σενεγάλης,diefthynsi oikonomikis astynomias, senegalis