Από σήμερα και κάθε Τρίτη «Βγαίνουμε Ηράκλειο»!

Στις 17:00 σήμερα ξεκινά η πρωτοβουλία «ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ βράδυ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ» που υλοποιείται σε συνεργασία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το Δήμο Ηρακλείου, τον ...
Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου και τους επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της καφεστίασης, και όσους έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ».

Στόχος της προσπάθειας είναι η παροχή υπηρεσιών στους καταναλωτές από τις επιχειρήσεις αυτές, σε προσιτές τιμές και η τόνωση της τοπικής αγοράς.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τρίτη 05
Μαρτίου και κάθε Τρίτη μέχρι τις 16 Απριλίου, τα καταστήματα εστίασης και καφέ, από τις 17:00 έως το βράδυ, θα διαθέτουν μενού με 5 και 10€, καφέ με 2,5 € και ποτό με 5€ αντίστοιχα, ενώ την ίδια ημέρα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης και οι επιχειρήσεις στάθμευσης (parking) που συμμετέχουν στον Πρόγραμμα ‘ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ’ θα παρέχουν επίσης έκπτωση στους πελάτες τους.

Οι επιχειρηματίες που εντάσσονται στην πρωτοβουλία παραλαμβάνουν από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και αναρτούν στα καταστήματα τους την ειδική αφίσα, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις καταστημάτων θα συνοδεύεται από ειδικό κατάλογο για τις παρεχόμενες εκπτώσεις.

cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα