Απίστευτο! Πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει δίδυμα αλλά τελικά...

Η 37χρονη Oksana Kobeletska ήταν μια μαμά ενός παιδιού και...
έφτασε στο νοσοκομείο αναμένοντας να γεννήσει δίδυμα.

Η γυναίκα από την Οδησσό της Ουκρανίας περίμενε να φέρει στον κόσμο δύο παιδιά όπως λέει η ίδια αλλά σοκαρίστηκε όταν στον τοκετό διαπίστωσε ότι θα γεννούσε τρία αγόρια και δύο κορίτσια με καισαρική τομή, δηλαδή πεντάδυμα! Μιλώντας σύμφωνα με τη βρετανική Mirror για την ιστορία της δήλωσε: «Είμαι πολύ σοκαρισμένη γιατί πίστευα ότι είχα δίδυμα ή έστω τρίδυμα.
Κανείς στην οικογένειά μας δεν είχε ποτέ. Δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση γι’ αυτό. Σε γενικές γραμμές δεν το περίμενα με τίποτε και σίγουρα δεν ήταν το αναμενόμενο».

H Kobletska και ο σύζυγός της, με τον οποίο είχαν ήδη μια κόρη τριών ετών μίλησαν για τα συναισθήματά τους μετά την άφιξη των πέντε νέων μελών. Η μητέρα από την Ουκρανία ανέφερε επίσης: «Δεν μπορώ καν να συνειδητοποιήσω πώς ήρθε αυτή η στιγμή και πώς θα μεγαλώσουμε τόσα πολλά παιδιά με τη μία.» Η γυναίκα και τα μωρά της είναι καλά στην υγεία τους, παραμένουν στο νοσοκομείο αφού ήρθαν στη ζωή με τη βοήθεια οκτώ γιατρών και νοσηλευτών στις 24 Ιουνίου. Μια γέννηση με πεντάδυμα θεωρείται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ότι είναι μια μοναδική περίπτωση για την Ουκρανία. Οι γονείς έχουν ήδη δώσει ονόματα στα πέντε νεογέννητα τους και είναι Denis, Dariya, Vladislav, Oleksandra και David και θα πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις το βάρος τους φτάσει πάνω από 2 κιλά.

Δεν είναι γνωστό ωστόσο αν η γυναίκα είχε κάνει κάποιον υπέρηχο νωρίτερα και πώς δεν γνώρισε τον αριθμό των βρεφών που περίμενε.
Keywords
Τυχαία Θέματα