Απέσπασαν 700 ευρώ από 87χρονη

Μία γριούλα σε χωριό των Γρεβενών εξαπάτησαν δύο επιτήδειοι, οι οποίοι της απέσπασαν χρηματικό ποσό που ισοδυναμεί με δύο συντάξεις του ΟΓΑ.
Προχτές το πρωί στο Ζιάκα Γρεβενών, δύο άγνωστοι άνδρες διέπραξαν απάτη σε βάρος 87χρονης ημεδαπής. Οι δύο απατεώνες προσεγγίζοντας την 87χρονη στο σπίτι της, την εξαπάτησαν και με το πρόσχημα χρηματικής οφειλής του γιου της προς αυτούς, κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.
Προανάκριση ενεργεί
το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.
Παράνομος έρανος
Επίσης, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, συνελήφθησαν στην Κνίδη Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, δύο ημεδαποί 41 και 45 ετών, για διεξαγωγή παράνομου εράνου.
Συγκεκριμένα, ο 41χρονος κατελήφθη να διενεργεί παράνομο έρανο, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο σχετική άδεια, εξ ονόματος Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, ζητώντας και αποσπώντας από διερχόμενους πολίτες, το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ, εκδίδοντας αθεώρητες διπλότυπες αποδείξεις και μοιράζοντας έντυπο υλικό με τη μορφή περιοδικού, ενώ ο 45χρονος συνεργός του, τον ανέμενε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου για να τον μεταφέρει.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα έγγραφα, έντυπο υλικό και το χρηματικό ποσό των 98,15 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών.e-ptolemeos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Απέσπασαν 700, 87χρονη,apespasan 700, 87chroni