"Απάτη οι τηλεφωνικές προσφορές αυτής της εταιρίας" - Καταγγελία Αναγνώστη

Αγαπητό tromaktikoσάς στέλνω αυτή στην... επιστολή με αφορμή την ταλαιπωρία μου από τον όμιλο ote και για να μάθει ο κόσμος πόσο απάτη είναι οι τηλεφωνικές προσφορές που κάνει ο ote .

Να πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή....

Στις 29 Δεκεμβρίου δέχτηκα τηλέφωνο από το τμήμα προσφορών του ote
με μια καλή σχετικά προσφορά με πακέτο που περιλάμβανε:

απεριόριστα σταθερά και υπεραστικά

150' σε κινητά

24 ταχ.internet

full ote tv

δωρεάν τα τέλη φορητότητας

Και από 700mb internet ,σε δύο καρτοκινητα του ote.

Με τιμή 38.63€τους δύο πρώτους μήνες και μετά 45.63€ για τους υπόλοιπους με 24 μήνη δέσμευση.

Την δέχτηκα και ενώ ήμουν στην wind με επίσης πολύ καλό πακέτο και μετά από υπόσχεση του πωλητή ότι σε δύο με τρείς μέρες θα γίνει η σύνδεση του σταθερού και του internet,και μετά από αυτό σε άλλες τρεις με τέσσερις μέρες θα γίνει η σύνδεση του ote tv.

Η σύνδεση του τηλεφώνου και του internet όντως έγινε στις 4 Δεκεμβρίου.Οι μέρες περνούσαν και δεν έβλεπα να γίνεται τίποτα με το ote tv.

Από εκεί και πέρα ξεκινάει η κοροϊδία απο τον ote και η ταλαιπωρία μου.Σε απανωτά τηλέφωνα που έκανα στο 13888 η απάντηση που επερνα ήταν να κάνω υπομονή και σε ένα εικοσιτετράωρο το πρόβλημα μου θα έχει λυθεί. Κατι που δεν έγινε φυσικά ποτέ.

Την ίδια απάντηση επαιρνα και από το τμήμα προσφορών.Μετα από πολλές φορές που ζήτησα να μιλήσω με κάποιον πιο υπεύθυνο κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί μου μια υπεύθυνη προϊσταμένη υποτίθεται του πωλητή που μου έκανε την προσφορά και μου είπε να σταματήσω τα τηλεφωνήματα και κάποια στιγμή θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να μου πουν πότε θα έχω το ote tv καθώς και τα 700mb των κινητών γιατί ούτε αυτά έχουν ακόμα ενεργοποιηθεί.

Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου καμία απάντηση.Εχω κάνει αμέτρητα τηλεφωνηματα και στο 13888 και στο τμήμα προσφορών με ότι ταλαιπωρία συνεπάγεται αυτό γιατί όλοι ξέρουμε πόσο πρέπει να περιμένεις για να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο .

Έτσι επισκέφθηκα το κεντρικό κατάστημα ote της πόλης μου. Οπως καταλαβαίνετε ούτε εκεί έβγαλα κάποια άκρη. Πηρα την ίδια απάντηση ότι πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να με ειδοποιήσουν . Και το πιο ωραίο από όλα η απάντηση που πήρα από τον ίδιο τον διευθυντή του καταστήματος ότι κακός εμπιστευόμαστε της τηλεφωνικές προσφορές και δεν θα είχαμε τέτοια ταλαιπωρία αν κάναμε αίτηση στο κατάστημα. Σε ερώτηση μου αν είχαν την δυνατότητα να μου κάνουν την ίδια προσφορά η απάντηση που πήρα ήταν αρνητική και ότι ο καθένας που κάνει δεκτές τέτοιες προσφορές πρέπει να περιμένει τέτοια ταλαιπωρία γιατί για αυτό και είναι τόσο συμφέρουσα η προσφορά που κάνουν...

Σε ερώτηση μου δηλαδή αν μας κοροϊδεύουν από αυτά τα τμήματα προσφορών ή απάντηση του ήταν θετική.... Δηλαδή τμήμα του ote κοροϊδεύει και εξαπατει τον κόσμο..

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνει η μεταφορά από τον άλλο πάροχο.Μετα προσπαθείς να βγάλεις κάποια άκρη με αυτά που σου έχουν υποτίθεται προσφέρει.Ξεχασα να πω ότι σήμερα ήρθε και ο πρώτος λογαριασμός που είναι και αυτός φυσικά λάθος γιατί έχουν χρεώσει τελικά τα τέλη φορητότητας που υποτίθεται θα ήταν δωρεάν.

Ενα μεγάλο μπαχαλο ...με λίγα λόγια....Δεν πιστεύω να βγάλω άκρη ποτέ .

Κοροϊδία...και μόνο κοροϊδία από τον ote.

Και να φανταστείτε ότι ήθελα να πάω σε αυτούς για καλύτερα....

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και εκτιμώ και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση της επιστολής μου.

Προσοχή λοιπόν στις τηλεφωνικές προσφορές...

Με εκτίμηση Αναγνώστης

Βλέπεις αδικίες γύρω σου; ΤΡΟΜΑΞΕ τους... Στείλε την καταγγελία και τις φωτογραφίες σου στο tromaktiko! Υπάρχει τρόπος να ακουστείς...
Όπου και αν βρίσκεσαι, ότι ώρα και αν είναι, και είδες κάτι στραβό, περίεργο, ένα ατύχημα ή κάτι έκτακτο, άνοιξε τη κάμερα του κινητού σου, πάρε πληροφορίες για το συμβάν και στείλε μας το υλικό (φωτογραφίες ή βίντεο) στο: [email protected] ή μέσω viber, στο 6946 414328. Γίνε και εσύ ένας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ αναγνώστης.
Keywords
Τυχαία Θέματα