Απαράδεκτη συμπεριφορά σε κατάστημα ρούχων καταγγέλλει αναγνώστρια

Χθες το απόγευμα πήγα στο κατάστημα OVS στο Ηράκλειο Κρήτης που βρίσκεται στον πολυχώρο TALOS PLAZA. Πήγα γιατί ήθελα να κάνω αλλαγή σε ένα φόρεμα που μου έφεραν δώρο και το οποίο δεν μου έκανε.
Αρχικά μου είπε η πωλήτρια ότι μπορώ να κάνω την αλλαγή και να πάρω ότι θέλω από τα εκπτωτικά είδη ή από την νέα
συλλογή.

Επειτα από αρκετή ώρα βρήκα ένα πουκάμισο από την νέα συλλογή και πήγα στο ταμείο για να πληρώσω τη διαφορά και να κάνω την αλλαγή. Στο ταμείο ήταν άλλη υπάλληλος η οποία μου είπε ότι δεν μπορώ να πάρω ρούχο από την νέα συλλογή αλλά μόνο από τα εκπτωτικά. Της εξήγησα ότι δεν βρήκα κάτι να μου αρέσει από τα εκπτωτικά (με δεδομένο ότι έχουν μαζέψει όλο το στοκ της τελευταίας 4ετίας και προσπαθούν να το ξεφορτωθούν) και για το λόγο αυτό θα ήθελα να αγοράσω το πουκάμισο που βρήκα. Για να μην το πολυκουράζω το θέμα ήρθε και η υπεύθυνη του καταστηματος η οποία αρνήθηκε φυσικά να μου κάνει την αλλαγή, λέγοντάς μου ότι η φίλη μου που μου πήρε το δώρο είχε ενημερωθεί ότι αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο από τα εκπτωτικά είδη και θα έπρεπε να της το πάω πίσω!!!

Παρά τις προσπάθειες και τα λογικά επιχειρήματα που έθεσα τελικά την αλλαγή δεν μου την έκαναν.

Λυπάμαι ήθελα να ψωνίσω και άλλα πράγματα από το συγκεκριμένο κατάστημα πράγμα που δεν έκανα διότι πλέον με έχασαν από πελάτη.

Και ρωτώ σε τέτοιες περιόδους κρίσης που το ένα λουκέτο ακολουθεί το άλλο επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές και πολιτικές εταιριών;

Η εταιρία FASHIONLINK Α.Ε στην οποία ανήκει το προαναφερόμενο κατάστημα με αυτές τις πολιτικές προσπαθεί να κρατηθεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς;

Μήπως να βάζαμε λίγο νερό στο κρασί μας? Λέω τώρα!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
ovs μυτιληνη, ηρακλειο κρητης καταστημα ρουχων ovs
Τυχαία Θέματα