Αναζητείται από τους πάντες! Εξόφλησε σε ρακοσυλλέκτρια 1 εκατ € χρέη στο Δημόσιο

Μοιάζει απίστευτο, κι όμως είναι αληθινό. Αναζητείται από την Αστυνομία, από τους...
οικονομικούς εισαγγελείς, από το ΣΔΟΕ και από τη Γενική Γραμματεία Εσόδων ο μυστηριώδης κύριος που εξόφλησε τα χρέη προς το Δημόσιο που είχε μια... ρακοσυλλέκτρια!

Σύμφωνα με το Βηματοδότη, τη ρακοσυλλέκτρια την έχουν εντοπίσει (ονομάζεται Β.Α.Λ. - διαθέτει δύο επίθετα και το όνομά της βρίσκεται στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών), πλην όμως αρνείται κατηγορηματικά να αποκαλύψει ποιος πλήρωσε
για λογαριασμό της το ποσό αυτό και πώς έγινε η εξόφληση του χρέους.

Και βεβαίως πώς βρήκε 1 εκατ. ευρώ με τα capital controls εν ισχύει ο εν λόγω κύριος.

Η υπόθεση έχει φτάσει στη Βουλή με ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης και από έρευνα που διεξήγαγαν οι ελεγκτικές αρχές προέκυψαν, ότι: η υπόθεση ανακαλύφθηκε τυχαίως έπειτα από έγγραφη καταγγελία του δικηγόρου Νικ. Αθ. Η ρακοσυλλέκτρια, προτού γίνει ρακοσυλλέκτρια, εργαζόταν ως βοηθός γραμματέας σε μια μεγάλη επιχείρηση η οποία έχει υπαχθεί στον νόμο 99. Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της ΔΟΥ Καλλιθέας αναφέρεται ως ρακοσυλλέκτρια χωρίς περιουσιακή κατάσταση. Ο εν λόγω δικηγόρος με το υπ' αριθ. πρωτ. 64049/25.9.2105 έγγραφό του προς το Ελεγκτικό Συνέδριο ζήτησε στοιχεία για τη ρακοσυλλέκτρια, πλην όμως το Ελεγκτικό Συνέδριο απάντησε ως αναρμόδιο. Ετσι, άνοιξε και πάλι ο φάκελος με το σκάνδαλο της ΔΟΥ Καλλιθέας..
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναζητείται, Εξόφλησε, Δημόσιο,anaziteitai, exoflise, dimosio