Ανακοίνωση Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τις βάσεις!

Από το Γραφείο ΤύπουΜε αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας η... Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν με επιμονή, υπομονή και προσπάθεια, μετά τον κοπιαστικό αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων να επιτύχουν το επιστέγασμα της μαθητικής τους
πορείας, την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Τώρα ακολουθεί ένας εξίσου σημαντικός αγώνας για την αποφοίτησή τους από την Τριτοβάθμια εκπαίδευση που θα τους ανοίξει νέους δρόμους στην γνώση, στην μόρφωση και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Όσοι δεν κατάφεραν να πετύχουν τον επιθυμητό στόχο δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι απλά μια πρόκληση και δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που τους δίνεται για κάτι νέο και δημιουργικό. Στην ζωή που είναι γεμάτη από αγώνες θα τους δοθούν και άλλες ευκαιρίες για την επίτευξη των προσδοκιών τους. Ανεξαιρέτως αποτελέσματος πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και ιδίως στους επιτυχόντες που τους δικαίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα τους. Η νέα γενιά μπορεί να είναι μια γενιά που αναγκάζεται να επωμιστεί τα λάθη των γονιών της, αλλά είναι και αυτή που διδασκόμενη από αυτά τα λάθη με «συμμάχους» της την γνώση, την θέληση για αλλαγή και τις ελπίδες θα διορθώσει τα κακώς κείμενα και θα δημιουργήσει ένα νέο αύριο στην χώρα μας!
Με εκτίμηση,
Γιώργος Δρακούλης
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίαςofftherecblog.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα