Αλέξης Κούγιας: Δεν θα κατέβει η Παναχαϊκή την Κυριακή στο γήπεδο

Εμμένει στην απόφαση του για απόσυρση της Παναχαϊκής από το επαγγελματικό πρωτάθλημα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, «Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο Φόντο» στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ τόνισε ότι δεν αντέχει άλλο την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό αποσύρει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα την Παναχαϊκή.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο
κ. Κούγιας, «εγώ δεν είμαι καρικατούρα για να πάρω πίσω την απόφασή μου. Η Παναχαϊκή την Κυριακή δεν θα κατέβει να παίξει».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια δέχτηκε πόλεμο στον αγώνα που έκανε για να επιστρέψει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Κατήγγειλε επίσης, ότι υπάλληλοι της ΕΠΟ θησαυρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

«Όλα αυτά που εκτυλίχθηκαν χθες στο Αίγιο, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των παικτών και όχι μόνο, ξεχείλισαν το ποτήρι. Ούτως ή άλλως με τον πόλεμο που δέχομαι εγώ και η ομάδα δεν θα μας αφήσουν να κάνουμε τίποτε», υποστήριξε ο κ. Κούγιας δικαιολογώντας την απόφασή του να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα.

patrastimes.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα