Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος που σκότωσε τη 30χρονη Ελίνα... [photo]

Ζήλεια και πάθος όπλισαν το χέρι του 30χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα Ερισιάνο...

Δεν ήθελε να τη μοιράζεται με κανέναν και ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων την πήρε μαζί του. Την αιφνιδίασε έξω από το σπίτι της στην οδό Αβίας, την πυροβόλησε στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής και μετά το έστρεψε καταπάνω του.

Λίγες ώρες αργότερα, ξημερώματα της γιορτής του έρωτα, πρώτος ο 30χρονος Αλβανός Ερισιάνο Κ. άφηνε την τελευταία του πνοή. Ακριβώς 12 ώρες μετά, χθες το μεσημέρι έχασε την άνιση μάχη και η 32χρονη γυμνάστρια Ελίνα Β.

Μια ανείπωτη τραγωδία που ξεκίνησε
το βράδυ της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου, έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο και δύο νέους ανθρώπους νεκρούς.

Την αιφνιδίασε

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής. Η άτυχη Ελίνα, επέστρεφε από το γυμναστήριο στο σπίτι της στην οδό Αβίας. Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, δείχνουν ότι ο 30χρονος αιφνιδίασε την νεαρή γυμνάστρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο νέα παιδιά είχαν σχέση το προηγούμενο διάστημα και αυτή διεκόπη με πρωτοβουλία της κοπέλας. Ο 30χρονος προφανώς δεν μπόρεσε να το δεχτεί αυτό.

Έτσι, προχθές το βράδυ, την περίμενε κάπου κοντά στο σπίτι της. Οι πρώτες έρευνες δείχνουν πως τις προηγούμενες ώρες δεν είχε υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ τους ή πληροφορίες για καυγά.

Λίγα μέτρα πριν φτάσει στην είσοδο του σπιτιού της, ο 30χρονος την αιφνιδίασε, απειλώντας την με το όπλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα