Αυτές είναι οι τροφές που θα σου χαρίσουν λαμπερό δέρμα

Το να έχεις λαμπερό δέρμα, αστραφτερά, όμορφα δόντια και νύχια και...
υγιή μαλλιά είναι κάτι που σίγουρα θες και επιδιώκεις. Και είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις! Το πυρίτιο είναι το μαγικό, φυσικό συστατικό θα σου χαρίσει την λάμψη που ονειρεύεσαι. To πυρίτιο βοηθά τους συνδετικούς ιστούς όπως είναι οι μύες, οι τένοντες, τα οστά αλλά και τα μαλλιά και τα νύχια.

Ευτυχώς αυτό το μαγικό συστατικό
βρίσκεται μέσα σε μερικές τροφές που καταναλώνοντάς τις θα απολαύσεις τις ευεργετικές του ιδιότητες για την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία σου.

Φρούτα: Τα φρούτα όπως είναι οι φράουλες, τα μάνγκο, τα μήλα και τα πορτοκάλια περιέχουν πυρίτιο. Θυμήσου να τα συμπεριλαμβάνεις στην καθημερινή σου διατροφή. Μια δραστική λύση είναι ένα smoothie με μερικά από τα παραπάνω φρούτα.

Ψάρι: Το ψάρι είναι από τις καλύτερες επιλογές για σένα που θες να αποκτήσεις πιο λαμπερό δέρμα. Το πυρίτιο και η πρωτεΐνη είναι μερικά από τα μαγικά συστατικά που θα σου προσφέρει το ψάρι.

Νερό: Εκτός από όλα τα υπόλοιπα οφέλη που σου προσφέρει το νερό σου δίνει και τη λάμψη που χρειάζεσαι.

Λαχανικά: Σίγουρα υπάρχει χώρος στη σαλάτα σου για έξτρα αγγούρι, σέλινο, σπαράγγια, φασολάκια, καρότα, πράσα και κολοκυθάκια.

Σπόροι και ξηροί καρποί: Εάν είσαι λάτρης των ξηρών καρπών τότε πρέπει να νιώθεις πολύ ευτυχισμένη, αφού το πυρίτιο έχει ισχυρή παρουσία στα αμύγδαλα -που μπορείς να τα συμπεριλάβεις στα ενδιάμεσα σου γεύματα- αλλά και στη βρώμη.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα