5 κομψοί τρόποι για να φορέσεις μια ολόσωμη φόρμα το καλοκαίρι

Αν ρωτούσαμε κάποιες από τις πιο γνωστές stars του Hollywood... όπως τη Halle Berry ή την Kerry Washington, ποιο είναι το fashion κομμάτι που δεν μπορούν να αποχωριστούν το καλοκαίρι, η απάντηση θα ήταν μάλλον κοινή, οι ολόσωμες φόρμες. Μπορούν να φορεθούν σε επίσημα
καλέσματα όπως είναι ο γάμος ή η βάφτιση, στην εργασία σας ή σε κάποια casual βόλτα.

Δεν είναι, επομένως, καθόλου τυχαίο που οι jumpsuits έχουν αντικαταστήσει ακόμα και την πιο κλασική επιλογή των γυναικών, δηλαδή τα φορέματα. Είναι κομψές και άνετες, ενώ κάθε γυναίκα μπορεί να βρει εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στη σιλουέτα της.

Ποιοι είναι, όμως, οι 5 εύκολοι τρόποι για να φορέσετε την αγαπημένη σας ολόσωμη φόρμα φέτος το καλοκαίρι;

Φλοράλ ολόσωμη φόρμα

Οι ολόσωμες φόρμες είναι το key item του καλοκαιριού. Αν είστε καλεσμένη σε κάποιο γάμο ή βάφτιση και ψάχνετε τι να φορέσετε μπορείτε να προτιμήσετε μία ολόσωμη φόρμα σε παστέλ απόχρωση ή με φλοράλ μοτίβο αντί για κάποιο φόρεμα. Συνδυάστε τη με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λευκό χρώμα και nude κοσμήματα για μία ισορροπημένη εμφάνιση.

Βάλτε λίγο χρώμα

Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουμε ρούχα σε basic αποχρώσεις, όπως είναι το μαύρο, το λευκό ή το μπεζ. Ωστόσο, αν ψάχνετε τρόπο να ανανεώσετε την εμφάνιση σας, επιλέξτε να δώσετε λίγο χρώμα σ' αυτή και μία κόκκινη ολόσωμη φόρμα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Ένα ζευγάρι δερμάτινα, flat σανδάλια και μία ψάθινη τσάντα θα σας βοηθήσουν να δημιουγήσετε το ιδανικό look που θα σας συντροφεύσει στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Λευκό με μια "πινελιά" χρώματος

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ελληνικό καλοκαίρι χωρίς το μυαλο μας να πάει στο λευκό χρώμα. Πριν ετοιμάσετε τις βαλίτσες των διακοπών σας, προμηθευτείτε μία λευκή ολόσωμη φόρμα, η οποία είναι ιδανική τόσο για επίσημες εμφανίσεις όσο και για πιο casual looks. Συνδυάστε τη με λευκή τσάντα, χρυσά κοσμήματα και προσθέστε λίγο χρώμα με ένα ζευγάρι κίτρινα ή κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Λινά υφάσματα και κομψά κοψίματα

Τα τελευταια χρόνια, οι ολόσωμες φόρμες είναι μονίμως τάση. Μπορείτε να βρείτε κομμάτια σε όποια απόχρωση σάς αρέσει και ταιριάζει με την επιδερμίδα σας, αλλά και σε πολλές, διαφορετικές γραμμές για να βρείτε εκείνη που κολακεύει καλύτερα τον σωματότυπο σας. Μία ολόσωμη φόρμα από λινό ύφασμα είναι η top επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς μπορεί να σας κρατήσει άνετη και κομψή όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ μια jumpsuit με ιδαίτερα "κοψίματα" θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας

Boho prints και έντονες αποχρώσεις

Το boho στιλ είναι το αγαπημένο των γυναικών για το καλοκαίρι, καθώς τους προσφέρει έναν κοσμοπολίτικο αέρα, που κάθε γυναίκα επιθυμεί να αποπνέει. Μην διστάσετε να επιλέξετε μία ολόσωμη φόρμα με έντονο print και να τη συνδυάσετε με statement σκουλαρίκια.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα