3η Καλλιτεχνική Έκθεση Κωφών

Η Επιτροπή Νεολαίας της Ομοσπονδίας Κωφων Ελλάδος ιδρύθηκε με σκοπό τη Νεολαία Ελλάδος.
Να ενθαρρύνει, να στηρίζει σε κάθε δραστηριότητες τους όπως τη 3η Καλλιτεχνική Έκθεση Κωφων, την όποια συμμετέχουν Κωφοί Καλλιτέχνες από όλη τη Ελλάδα. Η Έκθεση γίνεται με σκοπό οι νέοι κωφοί να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές ικανότητες τους στους πίνακες ζωγραφικής τους, στα γλυπτά τους, στα μοντάζ βίντεο
ή φωτογραφιών, στα χειροποίητα κοσμήματα κι ότι άλλο μπορούν να κάνουν σε σχέση με την τέχνη και να αναγνωριστούν στο κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο οι ικανότητες τους.

Να σημειώσουμε ότι πέρσι στις 8 Μάιου 2010 στη Θεσσαλονικη και πρόπερσι στις 16 Μαΐου 2009 στη Αθηνά έγινε η 1η και 2η Καλλιτεχνική Έκθεση Κωφών όπου, συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες κωφοί και τη γιορτάσαμε με την έναρξη της με εκδήλωση-πάρτι και παράλληλα παρουσίασαν τα έργα τους. Για 1 εβδομάδα και 2 βδομαδες παρουσιαστήκαν τα έργα τους στο γκαλερί τους. Κι είχε μεγάλη επιτυχία. Το ίδιο θα γίνει και φέτος στις 10 Μαΐου 2011 που θα γίνει στη Πάτρα με την έναρξη της 3ης Καλλιτεχνικής Έκθεσης Κωφών θα την γιορτάσουμε ξανά με εκδήλωση-πάρτι και η διάρκεια της Έκθεσης θα είναι 1 εβδομάδα.























Επιτροπή Νεολαίας Κωφων Ελλάδος
Keywords
Τυχαία Θέματα