«2017»: Αυλαία για την 7-ετία της ντροπής και της εθνικής καταστροφής

250.000 νεκροί, 600.000 υποσιτιζόμενα παιδιά, 600.000 πτυχιούχοι μετανάστες, 5,0 εκατ. νεόπτωχοι και ανασφάλιστοι, 2,0 εκατ. κατεστραμμένες θέσεις...
εργασίας, 1,5 τρις. € μείωση της αξίας του εθνικού πλούτου, 200.000 αιτήσεις διαζυγίου, Χ- αριθμός κατασχετηρίων, μειώσεις των εισοδημάτων, της κατανάλωσης και των καταθέσεων, αύξηση της θνησιμότητας, μείωση στο προσδόκιμο ζωής, διάλυση των θεσμών, αλλοίωση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας, θέσπιση της εργασιακής ζούγκλας και των κεφαλικών φόρων και υιοθέτηση συμπεριφορών απέναντι στους Έλληνες, ανάλογες εκείνων της περιόδου 1933-45, έναντι
των Εβραίων, είναι τα απτά αποτελέσματα της συνεργασίας μεταξύ της Γερμανίας, που αναπολεί τις εποχές της χιτλερικής βαρβαρότητας και των ΗΠΑ, υποχείριο της Σιωνιστικής λαιμαργίας και ανοησίας. Μία συνεργασία που γεννήθηκε το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου 2010 σε δείπνο που παρέθεσε ο Στέλιος Ζαβός (κουμπάρος του Τζώρτζ Σόρος) με προσκεκλημένους, 45 διακεκριμένους διεθνείς τοκογλύφους, που «αγωνιούσαν» για την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδος και τους ρυθμούς ανάπτυξής της ….!

Μια συμμορία, υπό τον Wolfgang Schäuble και την Christine Lagarde ανέλαβε να υλοποιήσει το βρώμικο μέρος του σχεδίου. Ε.Ε., ΗΠΑ και τοκογλύφοι τους έδωσαν το λεύτερο, να δολοφονούν, να καταστρέφουν, να βιάζουν, να ξεπουλούν και να εξευτελίζουν την Ελλάδα κατά το δοκούν. Συνεργός τους στη Γενοκτονία των Ελλήνων, σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός, στρατιωτικός, θρησκευτικός, δικαστικός, δημοσιογραφικός, καλλιτεχνικός, πνευματικός, πανεπιστημιακός και επιχειρηματικός κόσμος της χώρας, που μετετράπη ήδη σε πειθήνιο όργανο των Γερμανών και των εκβιασμών τους.

Επ’ ονόματι ενός αέναου χρέους, τριών παράνομων δανειακών συμβάσεων και των «δεσμευτικών» όρων τους (μνημονίων), αλυσοδέθηκε ένας ολόκληρος λαός για 99 χρόνια, παραδόθηκαν κυριολεκτικά τα κλειδιά της χώρας στους «δανειστές» της, ξεπουλήθηκε η περιουσία της, υποθηκεύτηκε το μέλλον της και αν δεν υπάρξει έγκαιρη αντίδραση, θα βιώσει και τον διαμελισμό της. Επί επτά συναπτά έτη διαπιστώναμε, καταγγέλλαμε, αφυπνίζαμε, εξαπατηθήκαμε, αμφιβάλαμε και δείχναμε αντοχές στον πόνο, στα δάκρυα στην αγωνία και στον θυμό. Στα πέτρινα χρόνια της καταστροφής χάσαμε όλοι κάποιον άνθρωπο, το σπιτικό, τους κόπους μιας ζωής, το βιός, την υπόληψή και την αξιοπρέπειά μας. Τώρα ζητούν να απαρνηθούμε και ότι μας απέμεινε ακόμη, όπως παιδιά, ψυχή, πίστη, ιστορία, τιμή, ταυτότητα και υπερηφάνεια παραδίδοντας εαυτούς ως είλωτες, στα κελεύσματά τους.

Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας διορίζει ως διευθυντή του γραφείου του, άτομο από το δυναμικό ξένης κρατικής εταιρείας, GiZ GmbH, γνωστής από την δολοφονία, εντός της τελευταίας 7-ετίας, 230.000 συμπολιτών του και η αντιπολίτευση σιωπά αντί να αντιδράσει, τότε όχι μόνο χάσαμε ως κοινωνία την υπόσταση και τον αυτοσεβασμό μας αλλά κινδυνεύουμε ως έθνος να είμαστε απόντες και στο ραντεβού της Ιστορίας με το μέλλον μας.

Η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, η επαναφορά της χώρας στη συνταγματική της νομιμότητα, η επανίδρυση του κράτους και των θεσμών του και η παροχή θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κάθε Έλληνα πολίτη ανεξαίρετα, αποτελούν το ελάχιστο κριτήριο, σε προϋποθέσεις και υποδομές, ικανό να μας οδηγήσει στον δρόμο της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Το χρέος, τα μνημόνια, οι κατοχικοί νόμοι, η ανεργία, η φτώχεια, οι επενδύσεις, η αξιοπρεπής διαβίωση, οι «ανεξάρτητες» αρχές, οι συμβάσεις και τα κατασχετήρια ξεπουλήματος- παράδοσης της χώρας, η επιστροφή των κλεμμένων, η δίωξη των κλεφτών, των επιόρκων και των γενοκτόνων, η αποπληρωμή των Γερμανικών χρεών, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός της πατρίδος, τα παράγωγά τους και όσα προβλήματα ακόμη υπολείπονται, είναι αυτονόητο ότι θα λυθούν άμεσα, δίκαια και σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον. Το πρωτεύον είναι ένα λεύτερο, κυρίαρχο και ισχυρό κράτος δικαίου, με θεσμούς που σέβονται, υπηρετούν και προστατεύουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Στην ζωή και στην πολιτική οι ιδεολογίες είναι σαν τα άλογα που σέρνουν την άμαξα των συμφερόντων και την θέση του καροτσέρη παίρνει πάντα ο λαίμαργος της παρέας, αυτός δηλαδή που κρατά τα ηνία της εξουσίας στα χέρια του. Λαίμαργοι ιδεολόγοι μας περικύκλωσαν και ετούτη την φορά, έμμισθοι υπηρέτες του εχθρού που προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν, να τρομοκρατήσουν και να σπείρουν διχόνοια και μίσος ανάμεσά μας. Η Γερμανική, η Αμερικάνικη και η Σιωνιστική ελίτ των τοκογλύφων είναι ο μόνος εχθρός μας, αυτός που μας κρατά δέσμιους και στέκεται εμπόδιο στην λευτεριά και στο μέλλον μας. Αυτό τον εχθρό θα πολεμήσουμε και αυτό τον εχθρό θα συντρίψουμε.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.
Νέα Φιλική Εταιρεία

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα