10 αποφάσεις που θα σώσουν τη σχέση σου!

Μήπως αναπολείς με θλίψη την εποχή που δεν χόρταινες να βλέπεις ροζ καρδούλες γύρω σου; Μήπως μοιάζουν με μακρινό παρελθόν οι στιγμές που περνούσες γεμάτες αγάπη ημέρες...
με τον καλό σου και τον ουρανό του έρωτάς σας δεν μαύριζε ούτε ένα τόσο δα συννεφάκι; Αν θέλεις να αναβιώσεις τον έρωτα, πάρε την απόφαση, δηλαδή τις 10 σημαντικές αποφάσεις, που σου προτείνουμε και δώσε στην σχέση σου νέα πνοή!

Μήπως
αναπολείς με θλίψη την εποχή που δεν χόρταινες να βλέπεις ροζ καρδούλες γύρω σου; Μήπως μοιάζουν με μακρινό παρελθόν οι στιγμές που περνούσες γεμάτες αγάπη ημέρες με τον καλό σου και τον ουρανό του έρωτάς σας δεν μαύριζε ούτε ένα τόσο δα συννεφάκι; Αν θέλεις να αναβιώσεις τον έρωτα, πάρε την απόφαση, δηλαδή τις 10 σημαντικές αποφάσεις, που σου προτείνουμε και δώσε στην σχέση σου νέα πνοή!

1. Μην το ζαλίζεις, μην το υπεραναλύεις: το να διαβάζεις και ξαναδιαβάζεις το μήνυμα που σου έστειλε για περισσότερες από 500 φορές, δεν θα αλλάξει τα λεγόμενά του. Ταυτόχρονα, το να σκέφτεσαι αν θα απαντήσεις αμέσως, σε πέντε λεπτά ή σε μια ώρα, είναι εξίσου άσκοπο. Όλη αυτή η ενέργεια είναι προτιμότερο να διοχετευτεί κάπου αλλού.

2. Αγαπηθείτε για πάρτη σας: το να ανεβάζεις καθημερινά εκατοντάδες φωτογραφίες που θα απεικονίζουν εσένα και τον καλό σου σε στιγμές πάθους και έρωτα, δεν αυξάνει το δέσιμό σας επ' ουδενί. Ίσα ίσα, θα βρουν ευκαιρία να σας ματιάσουν οι ζηλιάρηδες.

3. Μην λες ναι σε όλα: ποιός είναι ο λόγος να δεις το Ράμπο για δέκατη φορά μαζί του ή να χάσεις το ''Λυκόφως'' στην μεγάλη οθόνη, απλά και μόνο επειδή δεν του αρέσουν οι ρομαντικές κομεντί. Αυτό είναι μόνο ένα από τα χιλιάδες όχι που πρέπει να του πεις για να μην σε πατήσει κάτω...

4. Βάλτε ένα σεξο- στόχο για το 2014: σίγουρα, είτε είστε χρόνια μαζί, είτε πρόκειται για μια παροδική σχέση, το να θέσετε ένα νέο σεξουαλικό στόχο μόνο καλό θα σας κάνει. Θα ανεβάσετε τη λίμπιντο, θα κάνετε νέες πικάντικες δοκιμές στο κρεβάτι και τα υπόλοιπα έρχονται...

5. Επιβράβευσε τον όταν το αξίζει: ανάλογα με τα όχι που πρέπει να του πεις, είναι και τα ναι. Κάθε φορά που σου κάνει ένα κομπλιμέντο, ένα δώρο, ή κάτι που σε ενθουσιάζει, επιβράβευσε τον με ένα ωραίο δείπνο, με ένα αισθησιακό μασάζ, ή λίγο σεξ της πίσω πόρτας.

6. Άσε τα παιχνίδια για το λούνα παρκ: Ας το παραδεχτούμε. Κάποιες φορές είναι ωραίο να φλετράρεις με κάποιον τυχαίο με σκοπό να κάνεις τον καλό σου να ζηλέψει. Ακόμα κι αν δεν το γνωρίζει εκείνος, νιώθεις μια επιβεβαίωση για σένα ως γυναίκα. Τα παιχνίδια αυτά κρύβουν δύο κινδύνους: πρώτον, να είναι ο αγαπημένος σου κομματάκι παλαιολιθικός και να σε κάνει (εσένα και τον τυχαίο) τόπι στο ξύλο. Δεύτερον,κινδυνεύεις να την πατήσεις με τον τυχαίο και να μπεις σε άλλες ιστορίες. Οπότε, εδώ συγκεντρώσου και ας τα πολλά.

7. Ξέχνα τις υποτιθέμενες θαυμάστριές του:
Αν ο αγαπημένος σου δεν είναι ο Μπραντ Πιτ ή δεν επαγγέλλεται μπάρμαν, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Είναι πολύ πιθανό αυτές οι υποτιθέμενες θαυμάστριες να βρίσκονται στο μυαλό σου και μόνο. Χρησιμοποίησε όλη αυτή την ενέργεια για να οργανώσεις μια ωραία εκδρομή για τα δυο σας.

8. Μην βασανίζεσαι με το πού πηγαίνει αυτή η σχέση:
Μπορεί στο μυαλό σου να έχεις οργανώσει ολόκληρο το πλάνο ζωής που θα ήθελες να ακολουθήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο καλός σου πρέπει να σου φέρει το μονόπετρο στον ενάμιση χρόνο σχέσης. Οπότε, μην τον χαστουκίσεις επειδή η πρόταση δεν ήρθε στην επέτειό σας όπως φανταζόσουν. Άλλωστε, το ξαφνικό είναι και πιο γλυκό. Αξίζει να περιμένεις... Όχι όμως και να γίνεις η Ελενίτσα του Αντωνάκη.

9. Μην αφήσεις την τεχνολογία να σας χωρίσει:
Οι περισσότεροι καυγάδες την σήμερον ημέρα ξεκινούν με αφορμή κάποιο τεχνολογικό ζήτημα: είτε πρόκειται για το στάτους του που παρέμεινε με την ένδειξη εργένης κι ας βγαίνετε εδώ και κάποιους μήνες, είτε για εκείνες τις φωτογραφίες που ανέβηκαν και τον απεικονίζουν αγκαλιά με κάποια άγνωστη. Το θέμα είναι να είστε μαζί και αγαπημένοι στην πραγματικότητα και όχι στον κυβερνοχώρο. Τα ψαξίματα θα πρέπει να λείπουν και από τις δύο μεριές. Μάλιστα, κρίνεται απαραίτητο το να αλλάξεις τους κωδικούς στου στα e- mail, αφού όπως έγινε γνωστό από μια πρόσφατη έρευνα, ένας στους δύο άντρες έχει ψάξει το κινητό τηλέφωνο, το e-mail ή το προφίλ της αγαπημένης του. Όχι ότι εμείς τα θηλυκά πάμε πίσω. Η εμπιστοσύνη είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε γριπιασμένη σχέση και είναι κρίμα να ''στείλετε'' τον δεσμό σας εξαιτίας της ζήλειας.

10. Μην περιμένεις από εκείνον να είναι τέλειος:
Αν ζητάς από εκείνος τα πάντα, είναι πολύ πιθανό πως δεν θα είναι έτοιμος να στα προσφέρει. Αν αυτά που σου δίνει είναι αρκετά, ίσως θα έπρεπε να συμβιβαστείς και να ρίξεις λίγο τις προσδοκίες σου. Αν πάλι, υπάρχουν πράγματα που θα επιθυμούσες να γίνονται διαφορετικά, μπορεί ο καλός σου να μην είναι ο Ένας και Μοναδικός που περίμενες! Όπως και να έχει, φρόντισε οι προσδοκίες σου να συμβαδίζουν με το άτομο που έχεις στο πλευρό σου.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα