Βρέθηκαν νεκροί η μητέρα και το ένα παιδί στον Εβρο

Οι σοροί της μητέρας και του μικρότερου από τα τρία παιδιά που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Εβρο, εντόπισε η τουρκική ΕΜΑΚ.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, και όπως έγραψε η εφημερίδα Hurriyet, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο παιδιών, του 7χρονου Αχμέτ Εσάτ και του 5χρονου Μεσούτ.

Η μητέρα με τα τρία της παιδιά επέβαιναν σε βάρκα μαζί με άλλα πέντε άτομα, όλοι τούρκοι υπήκοοι, η οποία ανετράπη στον ποταμό

Εβρο.

Ο πατέρας, που επίσης επέβαινε στη βάρκα, με την οποία επιχειρούσαν να διασχίσουν τον Εβρο, διεσώθη, μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες.

«Το όνομά μου είναι Μουράτ Ακτσαμπάι. Η σύζυγός μου είναι η Χατίτζε Ακτσαμπάι. Και οι δύο είμαστε δάσκαλοι. Όταν περνούσαμε τον ποταμό Έβρο, η βάρκα μας ανατράπηκε στη μία της 18ης Ιουλίου 2018. Η σύζυγός μου και τα τρία παιδιά μου, ηλικίας ενός, τεσσάρων και έξι ετών χάθηκαν στο ποτάμι. Ως πατέρας ικετεύω τον ελληνικό λαό και τις ελληνικές αρχές. Σας παρακαλώ μη σταματήσετε την επιχερίηση έρευνας και διάσωσης», είχε δηλώσει ο σύζυγος και πατέρας στο euronews.

The post Βρέθηκαν νεκροί η μητέρα και το ένα παιδί στον Εβρο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα