Τζόνι Ντεπ: «Ξοδεύω πολύ παραπάνω από 30.000 δολάρια τον μήνα για κρασί»

Ο Τζόνι δεν πήρε το όπλο του, αλλά μια φιάλη με κρασί στο χέρι – είναι παγκοσμίως γνωστό ότι του αρέσει.

Για την ακρίβεια, ο χολιγουντιανός σταρ έχει ένα τατουάζ στον βραχίονα που γράφει «Wino Forever» – όπερ, «κρασί για πάντα». Βασικά, ήταν ένας τρόπος για να καλύψει το ήδη υπάρχον που έγραφε «Winona Forever», το οποίο «χτύπησε» όταν είχε σχέση με τη Γουινόνα Ράιντερ! Ταυτόχρονα, έβαλε εργάτες να χτίσουν μια σπηλιά κρασιού -εμπνευσμένη από τους «Πειρατές της

Καραϊβικής»- σε έναν ιδιόκτητο χώρο στη Γαλλία. Επίσης, είναι γνωστό ότι σε πολλά γυρίσματα ταινιών τού στέλνονταν -αεροπορικώς, από τη Γαλλία- κιβώτια με κρασιά.

Και μπορεί ο οίνος να ευφραίνει την καρδιά του ανθρώπου, αλλά όχι εκείνες των πρώην διευθυντών επιχειρήσεων του Τζόνι οι οποίοι, λογικά, έχουν κάνει λάθος υπολογίζοντας ότι ο ηθοποιός ξοδεύει 30.000 δολάρια τον μήνα σε κρασί. Επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο!

Οι «μεθυστικές» λεπτομέρειες των χρηματοοικονομικών δαπανών του διάσημου ηθοποιού έγιναν γνωστές έπειτα από μήνυση που κατέθεσε -τον Ιανουάριο του 2017- στη «The Management Grourp» (TMG) – δηλαδή, στους πρώην μάνατζέρ του, Τζόελ και Ρόμπερτ Μάντελ. Εκεί, υποστήριξε πως διαχειρίστηκαν λάθος τα χρήματά του, κοστίζοντάς του πολλά εκατομμύρια. Οι ίδιοι, από την πλευρά τους, απάντησαν επίσης με μήνυση, λέγοντας πως ο Ντεπ ήταν εκείνος που ξόδεψε όλα του τα χρήματα σε υπερβολές. Στη σχετική αγωγή, η TMG ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός ξόδευε 30.000 δολάρια τον μήνα μόνο για κρασί. Γενικότερα, περιγράφεται ως παθολογικός αγοραστής που ξοδεύει την περιουσία του -των 650 εκατομμυρίων δολαρίων- σε αρχοντικά σπίτια, γιοτ, αυτοκίνητα, συλλογές και ποτά.

Τώρα, σύμφωνα με τους βρετανικούς Times, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone, ο Ντεπ αντικρούει τους ισχυρισμούς της εταιρείας σχετικά με τα έξοδά του.

Multimillion-dollar lawsuits, a haze of booze and hash, a marriage gone very wrong and a lifestyle he can’t afford. In our exclusive new feature, we take you inside the trials of Johnny Depp. «I kept trying to figure out what I’d done to deserve this,» he says. «I’d tried being kind to everyone, helping everyone, being truthful to everyone.» Click the link in our bio to read the full story. Illustration by Matt Mahurin (@mattmahurin)

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone) on Jun 21, 2018 at 5:02am PDT

«Είναι προσβλητικό να λένε πως ξόδεψα 30.000 δολάρια σε κρασί», δήλωσε ο Ντεπ. «Γιατί ήταν πολύ περισσότερα»!

Παράλληλα, δεν δίστασε να διαψεύσει κι άλλους παρόμοιους ισχυρισμούς της TMG, όπως το ότι ξόδεψε 3 εκατομμύρια δολάρια για σκορπιστούν οι στάχτες του στενού φίλου του και διάσημου δημοσιογράφου Χάντερ Τόμσον, από ένα ειδικά σχεδιασμένο κανόνι στο Aσπεν του Κολοράντο, τον Φεβρουάριο του 2005. Επαναδιατύπωσε μάλιστα, διευκρινίζοντας το σωστό ποσό, το οποίο ήταν μεγαλύτερο: «Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εκτινάξω τον Χάντερ στον ουρανό. Ήταν 5 εκατομμύρια δολάρια».

Στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός σημείωσε: «Εβαζα μια βότκα το πρωί και ξεκινούσα να γράφω μέχρι που γέμιζαν τα μάτια μου δάκρυα και δεν έβλεπα, πια, τις σελίδες. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχα κάνει για να το αξίζω αυτό. Προσπάθησα να είμαι καλός με όλους, να τους βοηθάω, να είμαι ειλικρινής απέναντι σε όλους… Η αλήθεια είναι το πιο σημαντικό για μένα. Και πάλι, όλα αυτά έγιναν», εκμυστηρεύθηκε, μεταξύ άλλων, για να συμπληρώσει ότι το μόνο που τον ένοιαζε ήταν ότι κατά κάποιο τρόπο έκανε κακό στα παιδιά του, τη 19χρονη κόρη του, Λίλι Ρόουζ, και τον 16χρονο γιο του, Τζακ: «Ο γιος μου έμαθε πως ο πατέρας του έχασε όλα του χρήματα, από κάτι παιδιά στο σχολείο. Αυτό δεν είναι σωστό», υπογράμμισε ο σταρ, αναφερόμενος στα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου, όπου γράφτηκε πολλές φορές ότι έχει χρεοκοπήσει, βάσει των όσων είχαν διαρρεύσει από την TMG.

«Έφτασα όσο πιο χαμηλά μπορούσα να φτάσω. Το επόμενο βήμα ήταν, «Θα πας κάπου με τα μάτια σου ανοιχτά και θα φύγεις με τα μάτια κλειστά. Δεν άντεχα τον καθημερινό πόνο κάθε μέρα», είπε ο ίδιος, αναφερόμενος στη συναισθηματική του κατάσταση εν μέσω ενός αποτυχημένου γάμου και ταυτόχρονα μιας οικονομικής κατάρρευσης. Παρόλο που το διαζύγιό του με την Αμπερ Χερντ οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2016 -μετά μια έντονη δικαστική διαμάχη και τις κατηγορίες της Χερντ για κακοποίηση, τις οποίες ο ίδιος αρνήθηκε- τα νομικά του προβλήματα συνέχιζαν να κλιμακώνονται.

Βέβαια, ανεξάρτητα από τις τερατολογίες που έχουν γραφτεί για τα ακριβή έξοδα του ηθοποιού, η οικονομική του κατάσταση παραμένει επισφαλής. Νομικοί εμπειρογνώμονες λένε πως η δίκη θα μπορούσε να κοστίσει εκατομμύρια σε δικαστικά έξοδα στον ηθοποιό και η «πιθανότητα να αποκατασταθεί σε αυτή τη δίκη φαίνεται αμφίβολη». Παράλληλα, συνεχίζει να καταβροχθίζειτην περιουσία του, σε κάθε πιθανή κι απίθανη σπατάλη.

Ο Ντεπ, ωστόσο, παραμένει δυνατός, πιστεύοντας πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να παλέψει. «Δεν ήμουν ποτέ, μα ποτέ στη ζωή μου το παιδάκι που του έκαναν μπούλινγκ», επισήμανε στην ίδια συνέντευξη. «Ποτέ δεν προσπάθησα να βλάψω κάποιον. Οταν ήμουν μικρός, αυτό που μου δίδαξαν ήταν ποτέ να μην ξεκινάω έναν καβγά, αλλά αν κάποιος μπει στον κόσμο σου και τον κάνει άνω-κάτω, πρέπει να τελειώσεις τη μάχη».

Σε κάθε περίπτωση, η πολυαναμενόμενη δίκη με την TMG έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο. Ο δικηγόρος του Ντεπ, Ανταμ Ουάλντμαν, σημειώνει ότι είναι ένας σκληρός πόλεμος, αφού λίγοι επιβιώνουν όταν τα βάζουν με το τέρας του Χόλιγουντ. Ολοι το φοβούνται και το υπολογίζουν, αλλά ο Τζόνι δεν φοβάται», συμπληρώνει ο δικηγόρος και, βασικά, έμπιστος του ηθοποιού.

Ο Τζόνι Ντεπ δεν έκρυψε ποτέ ότι προτιμά κρασιά από το Μπορντό, ενώ και το Domaine de la Romanée-Conti είναι ένα από τα αγαπημένα του. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο περιοδικό Madame Figaro, ο ηθοποιός είπε «μου αρέσει το Petrus και το Chateau Cheval-Blanc». Το Petrus είναι γνωστό για την υψηλή τιμή του και ένα μπουκάλι μπορεί να πωληθεί για 2.500 δολάρια. Επίσης, ένα μπουκάλι τριών λίτρων του Chateau Cheval-Blanc πρόσφατα πωλήθηκε για πάνω από 135.000 δολάρια (περίπου 125.000 ευρώ).

Εν ολίγοις, τα 30.000 δολάρια που αναφέρθηκαν από την TMG, όντως είναι πολύ λίγα για τα ακριβά γούστα του Ντεπ, ο οποίος πίνει επειδή του αρέσει και όχι για να ξεχνά πόσα ξοδεύει (και) για το κρασί.

The post Τζόνι Ντεπ: «Ξοδεύω πολύ παραπάνω από 30.000 δολάρια τον μήνα για κρασί» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα