Το 67% των Ρώσων δηλώνει ότι θα ψηφίσει οπωσδήποτε στις προεδρικές εκλογές

Το 67% των Ρώσων δηλώνει με βεβαιότητα ότι θα πάει να ψηφίσει στις επικείμενες προεδρικές εκλογές της 18ης Μαρτίου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Εθνικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (VICIOM) στο διάστημα 8-10 Ιανουαρίου.

Επίσης, ένα ποσοστό της τάξεως του 11% των ψηφοφόρων δηλώνει ότι μάλλον θα πάει να ψηφίσει.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση,

δεν προτίθεται να πάει να ψηφίσει το 6% των ρώσων ψηφοφόρων, εκ των οποίων το 3% δηλώνει ότι σίγουρα θα απέχει, ενώ το άλλο 3% ότι μάλλον θα απέχει.

To 15% που ανήκει στην κατηγορία των αναποφάσιστων, τόνισε ότι θα αποφασίσει αν θα ψηφίσει λίγο πριν από τις εκλογές, ενώ το 1% δήλωσε ότι δεν ξέρει-δεν απαντά.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιήσει το VICIOM στο διάστημα 15-17 Δεκεμβρίου του 2017, το 70% των ψηφοφόρων είχε δηλώσει ότι θα πάει οπωσδήποτε να ψηφίσει και το 11% ότι μάλλον θα πάει.

Η τελευταία σφυγμομέτρηση πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά στο διάστημα 8-10 Ιανουαρίου, σε δείγμα 3.000 ατόμων, ηλικίας άνω των 18 ετών. Η επιλογή των αριθμών τηλεφώνων έγινε από τον πλήρη κατάλογο των καταχωρημένων αριθμών σε ολόκληρη τη ρωσική επικράτεια και χρησιμοποιήθηκαν κοινωνικά και δημογραφικά κριτήρια.

The post Το 67% των Ρώσων δηλώνει ότι θα ψηφίσει οπωσδήποτε στις προεδρικές εκλογές appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα