Την απόλυση γυναίκας κωμικού που σχολίασε την Ιβάνκα ζήτησε ο Τραμπ

19:41 1/6/2018 - Πηγή: Protagon

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αξίωσε την Παρασκευή την απόλυση της κωμικού ηθοποιού Σαμάνθα Μπι, η οποία σχολίασε με χυδαίες εκφράσεις την κόρη του και σύμβουλό του στον Λευκό Οίκο Ιβάνκα Τραμπ, με αφορμή το πρόγραμμά της.

Την Τετάρτη, η Μπι χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, σχετικά με την ανατομία της γυναίκας, αναφερόμενη στην Ιβάνκα Τραμπ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Full Frontal», καθώς μιλούσε για την αμφιλεγόμενη μεταναστευτική πολιτική του προέδρου

Τραμπ.

Η Μπι ζήτησε την Πέμπτη συγγνώμη. Το τηλεοπτικό δίκτυο TBS, όπου προβάλλεται το σόου της, επίσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απολογείτο για τις δηλώσεις της.

«Θα ήθελα ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη στην Ιβάνκα Τραμπ και τους τηλεθεατές μου διότι αναφέρθηκα σε εκείνη με προσβλητικές εκφράσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής μου χθες το βράδυ. Ήταν ανάρμοστο και ασυγχώρητο. Ξεπέρασα τα όρια και λυπάμαι βαθιά για αυτό» έγραψε η Μπι στο Twitter.

I would like to sincerely apologize to Ivanka Trump and to my viewers for using an expletive on my show to describe her last night. It was inappropriate and inexcusable. I crossed a line, and I deeply regret it.

— Samantha Bee (@iamsambee) May 31, 2018

Το περιοδικό Fortune έγραψε ότι δύο εταιρείες, η Autotrader και η State Farm, αποφάσισαν να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή.

«Γιατί δεν απολύουν την ατάλαντη Σαμάνθα Μπι για τη φρικτή γλώσσα που χρησιμοποίησε στο σόου της με τη χαμηλή τηλεθέαση; Δύο μέτρα και δύο σταθμά, αλλά όλα καλά, κερδίζουμε και θα το κάνουμε για πολύ καιρό ακόμη!», ήταν το μήνυμα που έστειλε στο Twitter ο αμερικανός πρόεδρος – και, υπενθυμίζουμε, πρώην πρωταγωνιστής τηλεριάλιτι σόου.

Why aren’t they firing no talent Samantha Bee for the horrible language used on her low ratings show? A total double standard but that’s O.K., we are Winning, and will be doing so for a long time to come!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 1, 2018

Και να σκεφτεί κάποιος ότι την εκπομπή, που είχε αρχικά προβληθεί το διάστημα 1988-1997, είχε υποδεχθεί με εγκωμιαστικά λόγια ο Ντόναλντ Τραμπ, όταν επέστρεψε στη μικρή οθόνη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μόλις ημέρες που ο μεγιστάνας εμπλέκεται σε μια δημόσια αντιπαράθεση με πρωταγωνιστές τηλεοπτικά πρόσωπα. Μετά την ακύρωση της τηλεοπτικής σειράς «Roseanne» την Τρίτη, ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε ότι ο Τραμπ δεν θα υπερασπιστεί τις δηλώσεις της ηθοποιού Ροζάν Μπαρ, η οποία αποκάλεσε πίθηκο μια πρώην σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα.

Ωστόσο, αλίμονο, επισήμανε τη μεροληψία των ΜΜΕ εναντίον του σόου, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια αμερικανική οικογένεια της εργατικής τάξης.

The post Την απόλυση γυναίκας κωμικού που σχολίασε την Ιβάνκα ζήτησε ο Τραμπ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα