Τι γεύση έχει το μέλλον; Οι απαντήσεις έρχονται στο Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας ΕΑΣΕ 2018

Οι τεχνολογικές και ψηφιακές μεταβολές και ο τρόπος που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις αλλά και τους ηγέτες θα συζητηθούν στο 29ο Συνέδριο Ηγεσίας που διοργανώνει η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) με θέμα «ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ηγεσία με το βλέμμα στο αύριο».

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, στο Grand Resort Lagonissi.

Μια

πλειάδα διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μιλήσουν για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις κοινωνικοπολιτικές αλλαγές και τις περιβαλλοντικές προκλήσεις, και στον τρόπο που επηρεάζουν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου. Θα αναλύσουν πως η ψηφιακή οικονομία, τα big data και οι ραγδαίες εξελίξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη, μπορούν να αλλάξουν τη φύση της οικονομικής δραστηριότητας. Επιπλέον, θα μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες και θα ανταλλάξουν απόψεις με τους συνέδρους, με στόχο οι ηγέτες να μπορούν να διαχειριστούν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία τις επερχόμενες αλλαγές.

Στο βήμα του συνεδρίου την πρώτη ημέρα θα ανέβουν οι Jonas Ridderstråle (Business speaker, thinker & author), Χρήστος Χαρπαντίδης (πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος, Παπαστράτος), Δημήτρης Παπαστεργίου (Δήμαρχος Τρικκαίων), Πάνος Παχατουρίδης (Europe, Middle East, Africa Growth Manager, Facebook), Lara Gilmore (co-founder “Food for Soul” project), Alexis Perakis-Valat (President Consumer Products Division, L’Oreal), Μιχάλης Μπλέτσας (ερευνητής και διευθυντής Πληροφορικής στο Media Lab, ΜΙΤ).

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν οι σύντροφοι των συνέδρων, είναι αφιερωμένη σε θέματα που άπτονται, ευρύτερα προσωπικής ανάπτυξης και προβληματισμού. Ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης (MD, PhD, παιδοψυχολόγος, επιστημονικός διευθυντής Ψυχοθεραπευτικού και Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου «ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ»), η Μάρω Κουρή (photojournalist), ο Δημήτρης Βασιλάκης (σαξοφωνίστας, συνθέτης) και ο Σταμάτης Φασουλής (ηθοποιός, σκηνοθέτης).

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο https://easeconference.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της ΕΑΣΕ.

The post Τι γεύση έχει το μέλλον; Οι απαντήσεις έρχονται στο Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας ΕΑΣΕ 2018 appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα