Τα μοναχικά γενέθλια του μικρού Τέντι στην πιτσαρία έφεραν μια βροχή από ευχές

Τον παιδικό εφιάλτη των μοναχικών γενεθλίων και το παιδικό όνειρο να δει από κοντά ένα μεγάλο παιχνίδι ζει ένα αγόρι έξι ετών από την Αριζόνα.

Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία που τράβηξε η μητέρα του από ένα πάρτι που δεν έγινε.

Ο Τέντι, από το Τούσον της Αριζόνα, κάλεσε 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του την Κυριακή αλλά – συμβαίνουν αυτά – δεν εμφανίστηκε κανένας.

Η μητέρα του, Σιλ Ματσίνι, έστειλε την φωτογραφία με τον Τέντι να κοιτά απορημένος και θλιμμένος πάνω από τα πιάτα και μια μισοφαγωμένη πίτσα,

στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15.

Happy update: The Phoenix Suns have invited Teddy to Wednesday's game against the Lakers.- – – -We hope you have a…

Geplaatst door ABC15 Arizona op Maandag 22 oktober 2018

Οπως εξήγησε η μητέρα του μικρού, είχαν σταλεί 32 προσκλήσεις προς τους συμμαθητές από το νηπιαγωγείο και προς τους γονείς τους ώστε να γιορτάσουν μαζί στην πιτσαρία. Είχε μάλιστα μιλήσει με κάποιους γονείς την προηγούμενη ημέρα που είπαν ότι θα πήγαιναν, αλλά δεν εμφανίστηκαν.

Η φωτογραφία έγινε αμέσως βάιραλ και προκάλεσε κύμα θερμών ευχών για τα γενέθλια του αγοριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και τότε ήλθαν οι προσκλήσεις.

Η ομάδα μπάσκετ της Αριζόνα Phoenix Suns προσκάλεσε επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Lakers του Λος Αντζελες την Τετάρτη.

How about we celebrate with thousands at our place! Tickets to Wednesday’s #SunsVSLakers game are all yours Teddy! Talk soon! https://t.co/YL3zjDX9JW

Phoenix Suns (@Suns) October 22, 2018

«Πώς σου φαίνεται να γιορτάσεις με χιλιάδες ανθρώπους στο γήπεδό μας! Ολόδικά σου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης #SunsVSLakers! Θα τα πούμε σύντομα!» έγραψαν οι Suns στο Twitter.

Ο Τέντι έλαβε επίσης πρόσκληση από την ομάδα ποδοσφαίρου Phoenix Rising να παρακολουθήσει έναν αγώνα της την Παρασκευή.

Teddy can get The Mala from @VeneziasPizza and join 7,000 of his closest friends this Friday. Come on out Teddy! #UpRising https://t.co/mNpcwfNOcy

— (x)-Phoenix Rising FC (@PHXRisingFC) October 22, 2018

Ισως τώρα να το ξανασκέφτηκαν όσοι δεν πήγαν…

The post Τα μοναχικά γενέθλια του μικρού Τέντι στην πιτσαρία έφεραν μια βροχή από ευχές appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα