Συγκινεί η ιστορία του μωρού που πνίγηκε σε πισίνα

Η Μόργκαν Μίλερ, η μητέρα της μόλις 19 μηνών Εμυ που βρήκε τραγικό θάνατο πριν από δύο μήνες σε πισίνα γειτονικού σπιτιού, αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram μία σοκαριστική φωτογραφία, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους γονείς σχετικά με τον κίνδυνο των πνιγμών.

Στη φωτογραφία, η μητέρα κρατά στην αγκαλιά της απεγνωσμένη την κορούλα της, η οποία είναι διασωληνωμένη. Είναι σοκαριστικό να βλέπεις τόσα σωληνάκια να εξέχουν από ένα τόσο μικροσκοπικό σωματάκι. Η εικόνα

αυτή τραβήχτηκε λίγα λεπτά αφού το μωράκι είχε ξεψυχήσει και η Μόργκαν Μίλερ δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Μακάρι να είχα άλλη μία μέρα για να σε κρατήσω, αλλά ώσπου ναρθει αυτή η στιγμή, συνέχισε να υπάρχεις μέσα από μένα και δώσε μου δύναμη για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο, αγάπη μου. Σου είπα καθώς σε κρατούσα εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ότι ακόμα και τότε μπορούσες να αλλάξεις τον κόσμο, να μετακινήσεις βουνά»: είναι τα συγκινητικά λόγια που συνοδεύουν τη φωτογραφία.

I wish I could have one more day to hold you, but until that day comes, continue to work through me and give me the strength to bring awareness, my love. I told you as I held you in this moment that you could still change the world, you could still move mountains. Every step we take forward is because of you and Levi. Your footprint will forever be left on this world. I love you, My baby girl.

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on Aug 17, 2018 at 10:20am PDT

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN, η Μόργκαν απέκτησε την αδικοχαμένη Εμυ με τον διάσημο πρωταθλητή του σκι Μποντ Μίλερ. Το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το τραγικό συμβάν σε κοινή συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του NBC «Today» τον περασμένο Ιούλιο.

Η Μόργκαν είπε ότι βρίσκονταν στο σπίτι ενός γείτονα, όταν συνειδητοποίησε ότι η Εμυ δεν ήταν δίπλα της. «Και ανοίγω την πόρτα και τη βλέπω να επιπλέει στην πισίνα. Και τρέχω και πέφτω στο νερό» αφηγήθηκε η γυναίκα κλαίγοντας.

We are beyond devastated. Our baby girl, Emmy, passed away yesterday. Never in a million years did we think we would experience a pain like this. Her love, her light, her spirit will never be forgotten. Our little girl loved life and lived it to it’s fullest everyday. Our family respectfully requests privacy during this painful time.

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on Jun 11, 2018 at 4:04pm PDT

Και πρόσθεσε: «Κάθε μέρα προσεύχομαι να είχα τη δυνατότητα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, σε εκείνη τη μέρα».

Τώρα πια, το ζεύγος Μίλερ προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την πρόληψη των παιδικών πνιγμών, που μετά από τα εκ γενετής προβλήματα υγείας, αποτελεί κύρια αιτία θανάτου σε ηλικίες 1-4 ετών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Τα παιδιά αυτών των ηλικιών, διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο να πνιγούν σε πισίνες, μπανιέρες, και εγκαταστάσεις με spa.

Σε μία άλλη ανάρτησή της στο Instagram, η Μόργκαν Μίλερ προειδοποιεί τους γονείς να είναι ενήμεροι σχετικά με αυτούς τους κινδύνους που καραδοκούν ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και να μην χάνουν τα παιδιά τους από τα μάτια τους, ακόμη κι αν δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι εκείνα βρίσκονται κοντά σε νερό.

«Να είστε πάντα προσεκτικοί με το νερό και να βάζετε όσα περισσότερα όρια ανάμεσα στα παιδιά σας και στους χώρους που περιέχουν νερό (κλειδαριές, συναγερμοί στις πόρτες, φράχτες γύρω από πισίνες» γράφει χαρακτηριστικά.

Οσο για τον Μποντ Μίλερ, είπε στη συνέντευξη: «Ο πνιγμός είναι ο νούμερο ένα λόγος που κάποιος θα μπορούσε να χάσει το παιδί του απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Κατά έναν τρόπο, το να βοηθήσουμε τους γονείς να είναι σε επιφυλακή σχετικά με αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, είναι σα να γιατρεύει λίγο και τις δικές μας πληγές».

The post Συγκινεί η ιστορία του μωρού που πνίγηκε σε πισίνα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα