Σώρρας: «Δεν θα παραδοθώ – Καλώ σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα»

Με βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, ο καταδικασθείς σε κάθειρξη οκτώ ετών Αρτέμης Σώρρας δηλώνει ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί και καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Απειλεί επίσης με μαζικές μηνύσεις.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα», τονίζοντας ότι «δυσφημείται και κατηγορείται

από το δικαστικό καθεστώς» και ότι «το κατηγορητήριο είναι αστικής φύσης και δεν στέκεται».

Συνεχίζει λέγοντας ότι θέλουν να τον «εκτελέσουν δικαστικά» ανεβάζοντας τους τόνους και τονίζει ότι η κυβέρνηση φιλοξενείται στη Γη του.

Στο βίντεο καλεί σε «ένωση όλων των πολεμιστών», επαναλαμβάνει ότι δεν θα φύγει από τη χώρα και ότι θα κάτσει να πολεμήσει «μέχρι το τέλος», κάνει λόγο για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και ζητά «ξεσήκωμα».

«Ενωθείτε θα μας φάνε έναν έναν. Στην Ελλήνων Πολιτεία δεν θα έχουμε φυλακές για τους έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς», προσθέτει αναφερόμενος στη χθεσινή του καταδίκη.

«Εάν με βάλουν φυλακή, να γίνει συγκέντρωση μπροστά από τη Βουλή με τα πανό σας για τα 600 δισ. που είναι γνήσια και δικά σας. Αυτοί παραποιούν κάθε χαρτί και κάθε νόμο. Να αποδείξω τι; Τα αποδεδειγμένα;», λέει.

«Λιώστε τους στις μηνύσεις και στα δικόγραφα. Ηρθαν όλα τα φρικιά και λένε ότι να’ ναι. Σας μεταβίβασα τη δύναμη που έχω ως κράτος», καταλήγει.

The post Σώρρας: «Δεν θα παραδοθώ – Καλώ σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα