Σκύλος που πενθεί για την αφεντικίνα του, περιμένει ογδόντα ημέρες στο σημείο όπου σκοτώθηκε

Η άνευ όρων αγάπη που νιώθει ένας σκύλος για το αφεντικό του, αποτυπώθηκε μέσα από ένα βίντεο, που όπως ήταν φυσικό, έγινε viral, συγκινώντας τους πάντες. Πρόκειται για έναν αξιολάτρευτο σκύλο, ο οποίος εδώ και ογδόντα ημέρες, από τις 21 Αυγούστου 2018 που σκοτώθηκε το αφεντικό του στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου στη Μογγολία, περιμένει καρτερικά στο ίδιο σημείο.

Οπως είπε ένας οδηγός ταξί,

όταν πας να πλησιάσεις το «ζώο που πενθεί», εκείνο τρομάζει και φεύγει, αλλά λίγο μετά επιστρέφει ακριβώς στο ίδιο σημείο. Και σχολίασε σχετικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC: «Η σχέση που είχε η συγκεκριμένη γυναίκα με τον σκύλο της ήταν πολύ βαθιά. Εκείνη σκοτώθηκε σε αυτό το σημείο του δρόμου και ο σκύλος παρέμεινε εκεί, άγρυπνος φρουρός. Λες και την περιμένει να γυρίσει».

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2018 και με το που ανέβηκε στο Sina Weibo -το κινεζικό αντίστοιχο του Facebook και του Twitter-, συγκέντρωσε 1,4 εκατομμύρια προβολές.

Τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, κάνουν λόγο για την σπαρακτική αφοσίωση του σκύλου, αλλά και την ευχή ότι θα βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει και να του προσφέρει την αγάπη που έχασε – αλλά δεν ξέχασε.

The post Σκύλος που πενθεί για την αφεντικίνα του, περιμένει ογδόντα ημέρες στο σημείο όπου σκοτώθηκε appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα