Οι Ρουβίκωνες, οι «μπράβοι από το Μενίδι» και «τα ρουσφέτια ΠΑΣΠ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ»

Την ώρα που η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παραμένει κλειστή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανεξέλεγκτη δράση εξωπανεπιστημιακών στοιχείων στους χώρους της, προεξάρχοντος του Ρουβίκωνα, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, η φωνή της αναρχικής συλλογικότητας στα social media, δίνει τη δική του εκδοχή για όσα απαράδεκτα εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη έξω από την αίθουσα 516.

«Με την

κυρία Φουντοπούλου (σ.σ. πρόεδρος του ΦΠΨ) ήταν 15 καθηγητές και διοικητικοί και 3 μπράβοι από το Μενίδι. Με την συλλογικότητα μας περίπου 100 φοιτητές και διοικητικοί. Αυτό για να ξέρουμε τους συσχετισμούς που υπήρξαν», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook όπου βάλλει κατά των φοιτητικών παρατάξεων ΝΔ και ΠΑΟΚ.

«Επί σειρά ετών η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πηγαίνουν σε καθηγητές λίστα με φοιτητές των παρατάξεων τους για να τους περάσουν στα μαθήματα. Το ρουσφέτι καλά κρατεί», υποστηρίζει το μέλος του Ρουβίκωνα για να καλύψει επικοινωνιακά την αυθαίρετη κατάληψη πανεπιστημιακού χώρου από την αναρχική οργάνωση και αντιστρέφοντας τις κατηγορίες για βία και ανομία στο Πανεπιστήμιο, προσθέτει ως άλλη δύναμη επιβολής της τάξης:

«Αυτά (και πολλά άλλα) θα προσπαθήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να τα πολεμήσουμε. Την ανομία που έχουν επιβάλει η νεολαία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα πανεπιστήμια θα την ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ».

Από τσαμπουκάς καταληψίας, δηλαδή, διώκτης σε μία ταλαίπωρη Σχολή που παραμένει κλειστή εξαιτίας των χρόνιων παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό πανεπιστήμιο.

The post Οι Ρουβίκωνες, οι «μπράβοι από το Μενίδι» και «τα ρουσφέτια ΠΑΣΠ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα