Ο τραυματισμός του Τόρες και τα όρια του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος

12:59 3/3/2017 - Πηγή: Protagon

Το ρολόι σημάδευε το 85ο λεπτό του αγώνα. Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ισόπαλες 1-1 και αμφότερες αναζητούσαν το γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο. Η μπάλα σηκώνεται στον αέρα και ο επιθετικός της Ατλέτικο, Φερνάντο Τόρες τη διεκδικεί από τον αντίπαλό του, Μπεργαντίνιος. Οι δύο ποδοσφαιριστές συγκρούονται άσχημα κεφάλι με κεφάλι και ο Τόρες πέφτει αναίσθητος στο χορτάρι.

Οι πάντες τρέχουν πανικόβλητοι ενώ οι συμπαίχτες του Τόρες σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Του ανοίγουν αστραπιαία το στόμα και του κρατούν τη γλώσσα για να μην γυρίσει ενώ ουρλιάζουν απελπισμένοι προς τους γιατρούς να μπουν στο γήπεδο. Η κερκίδα έχει παγώσει. Η εικόνα του Χιμένες, ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο, που έχει βάλει τα κλάματα σοκάρει τους θεατές που δεν γνωρίζουν αν ο διεθνής επιθετικός έχει τις αισθήσεις του.

Ηταν σίγουρα τα πια δραματικά δευτερόλεπτα της φετινής Λα Λίγκα. Μερικά δευτερόλεπτα που κανένας στο γήπεδο ή στην τηλεόραση δεν ενδιαφερόταν για την εξέλιξη του αγώνα. Το ίδιο φαίνεται ότι συνέβη και με τους ποδοσφαιριστές. Ο Τόρες αποχώρησε με φορείο ενώ ο διαιτητής «διέταξε» την συνέχιση του αγώνα. Ομως στο στάδιο Ριαθόρ κανένας δεν είχε όρεξη για ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες άλλαζαν ανούσιες μπαλιές ενώ οι άνθρωποι στον πάγκο της Ατλέτικο μιλούσαν στα τηλέφωνα με τους ανθρώπους που φρόντιζαν για τον Φερνάντο Τόρες. Οταν ο αγώνες τελείωσε, οι πάντες έφυγαν βιαστικά αδιαφορώντας για την ισοπαλία και τους χαμένους βαθμούς.

Ευτυχώς, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, έφτασαν τα ευχάριστα μαντάτα. Συγκεκριμένα, οι επίσης πληροφορίες ήθελαν τον Τόρες να έχει βρει και πάλι τις αισθήσεις του και να αναρρώνει στο νοσοκομείο. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας τους, καθησυχάζοντάς τους.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά συμπαράστασης. Ηταν απλά ένας φόβος. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα» ανέφερε.

Muchas gracias a todos por preocuparos por mí y por vuestros mensajes de ánimo. Ha sido sólo un susto. Espero volver muy pronto!

Fernando Torres (@Torres) March 2, 2017

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο κρανίο ο Τόρες, δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα, ούτε κάποιο τραύμα από το χτύπημα που αποκόμισε με τον τρόπο που έπεσε στο χορτάρι. Σήμερα υπεβλήθη σε νέες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Great news as Fernando Torres leaves hospital (@davidjaca) pic.twitter.com/wUmVqWmlhX

— 101 Great Goals (@101greatgoals) March 3, 2017

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η περιπέτεια του Τόρες θύμισε σε όλους ότι υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά από ένα νικητήριο γκολ στο φινάλε του αγώνα..

The post Ο τραυματισμός του Τόρες και τα όρια του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα