Ο πρίγκιπας Χάρι το αποφάσισε: Θα το πάρει το κορίτσι

Και ξαφνικά όλα τα στοιχήματα για το αν το 2018 θα είναι έτος βασιλικού γάμου, ακυρώθηκαν από τους βρετανούς bookmakers! Η φημολογία για επικείμενη επισημοποίηση του δεσμού του πρίγκιπα Χάρι με την αγαπημένη του (αμερικανίδα ηθοποιό) Μέγκαν Μαρκλ, έγινε πρώτο θέμα στα social media και τα βρετανικά μέσα πήραν «θέσεις μάχης» για να διαδώσουν τα χαρμόσυνα νέα από τη βασιλική οικογένεια.

Στο παλάτι του Μπάκινγχαμ παρατηρήθηκε μεγάλη κινητοποίηση και σύμφωνα

με τον βρετανικό Τύπο και τους αρμόδιους συντάκτες του βασιλικού ρεπορτάζ, η επίσημη ανακοίνωση του γάμου Χάρι – Μέγκαν θεωρείται ζήτημα ωρών.

Ο 33χρονος πρίγκιπας είναι ζευγάρι με την 36χρονη ηθοποιό της τηλεοπτικής σειράς Suits, από τον Μάιο του 2016, ωστόσο η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε μόλις πριν από λίγους μήνες, τον περασμένο Σεπτέμβριο στα Invictus Games (φωτογραφία κάτω).

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair τον ίδιο μήνα η Μαρκλ αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι από το καλοκαίρι του 2016.

Αν τελικά η Μέγκαν Μαρκλ παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι θα γίνει η πρώτη Αμερικανίδα που «μπαίνει» στη βασιλική οικογένεια από το μακρινό και επώδυνο για τη βρετανική μοναρχία 1935 όταν η περιβόητη (ως διαζευγμένη) Ουάλις Σίμσον παντρεύτηκε με τον Εδουάρδο Η’ – είχε πρώτα απαρνηθεί τον θρόνο για χάρη της, παραχωρώντας τον στον Γεώργιο Στ’, παππού του Χάρι και πατέρα της σημερινής βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Γνώστες του βασιλικού ρεπορτάζ παραθέτουν σειρά από ενδείξεις από τις οποίες προκύπτει ότι η Μέγκαν ετοιμάζεται (ή το έχει ήδη κάνει) για μόνιμη εγκατάσταση στην Αγγλία και τοποθετούν χρονικά τον γάμο την άνοιξη του 2018. Πρόσφατα μάλιστα η ηθοποιός φέρεται να έφερε από τις ΗΠΑ τα δύο της κατοικίδια, ένα μπίγκλ και ένα λαμπραντόρ, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι αποχωρεί από το καστ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Με βίντεο που ανέβασε στο Youtube, η Daily News παραθέτει 11 καλούς λόγους, με βάση τους οποίους είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί επισήμως ο νέος βασιλικός γάμος στη Βρετανία:

The post Ο πρίγκιπας Χάρι το αποφάσισε: Θα το πάρει το κορίτσι appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα