Ο πιτσιρικάς που έγινε διάσημος μιλώντας για τη δική του ιστορία bullying

Ο μικρός Κίτον Τζόουνς στέκεται μπροστά στην κάμερα και περιγράφει με δάκρυα στα μάτια το άγριο bullying που δέχεται από τους συμμαθητές του στο σχολείο. Η μητέρα του, μόλις τον έχει πάρει από το σχολείο, στέκεται απέναντί του και αποφασίζει να βιντεοσκοπήσει την εξομολόγησή του.

«Με λένε άσχημο, ότι έχω χοντρή μύτη και πως δεν έχω φίλους» φαίνεται να λέει το λυπημένο αγόρι που δεν αντέχει άλλο τον τρόπο που του συμπεριφέρονται τα άλλα παιδιά στο σχολείο.

«Γιατί το κάνουν αυτό; Ποιο το νόημα σε όλο αυτό; Τι το διασκεδαστικό βρίσκουν και το κάνουν αυτό σε αθώους ανθρώπους;» συνεχίζει

ο Κίτον με τρεμάμενη φωνή σε ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές.

Οπως λέει στο βίντεο ο μαθητής από το Τενεσί των ΗΠΑ, φοβάται να πάει ακόμα και για μεσημεριανό φαγητό. Και αυτό γιατί κάποιοι άλλοι μαθητές τον είχαν περιλούσει με γάλα και τον είχαν κοροϊδέψει για τα σημάδια στο πρόσωπό του.

Τι έγινε όμως όταν η μητέρα του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το βίντεο;

Η εξομολόγηση του μικρού έγινε αμέσως viral και ο Κίτον λαμβάνει καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης ανθρώπων από κάθε γωνιά του κόσμου. Στο πλευρό του έχουν σταθεί με δηλώσεις τους, ακόμα και σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Κρις Εβανς που παίζει τον ρόλο του «Captain America» στις ταινίες της Marvel αλλά και το γνωστό μοντέλο της Victoria’s Secret, Ζοζεφίν Σκρίβερ.

Ο Κρις Εβανς μάλιστα, προκάλεσε τον μικρό στην πρεμιέρα της νέας ταινίας των Avengers.

Stay strong, Keaton. Don’t let them make you turn cold. I promise it gets better. While those punks at your school are deciding what kind of people they want to be in this world, how would you and your mom like to come to the Avengers premiere in LA next year? https://t.co/s1QwCQ3toi

Chris Evans (@ChrisEvans) December 10, 2017

Το βίντεο συγκίνησε αρκετό κόσμο και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ήδη ξεκινήσει μια διαδικτυακή καμπάνια, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις σπουδές του πιτσιρικά. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από $50.000.

The post Ο πιτσιρικάς που έγινε διάσημος μιλώντας για τη δική του ιστορία bullying appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα