Ο Κέισι Αφλεκ παραδέχεται ότι παρενόχλησε δύο γυναίκες – και ζητά συγγνώμη

Μεγαλώνει η λίστα με τα ονόματα των διάσημων ηθοποιών, σκηνοθετών και λοιπόν παραγόντων του θεάματος που εμπλέκονται σε ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Ενας από αυτούς, είναι και ο ηθοποιός Κέισι Αφλεκ, αδελφός του Μπεν Αφλεκ. Αν και ο συγκεκριμένος, έδειξε ειλικρινά μετανιωμένος για όσα έχει κατηγορηθεί και όπως παραδέχτηκε, ισχύουν.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, ο

42χρονος αμερικανός ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του 2010 «I’m still here», είχε «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά».

Δύο γυναίκες που εργάζονταν στην ομάδα παραγωγής της ταινίας είχαν μηνύσει τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση. Το σκάνδαλο ξέσπασε το 2016, μην αφήνοντας τον ταλαντούχο ηθοποιό να χαρεί τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε για την ερμηνεία του στην ταινία «Manchester by the sea» (για την οποία πήρε και το Οσκαρ).

Και οι δύο γυναίκες έκαναν λόγο για «άβολη ατμόσφαιρα» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εξαιτίας της συμπεριφοράς του ηθοποιού.

«Δημιούργησα ένα αντιεπαγγελματικό περιβάλλον…Από τη στιγμή που ήμουν και ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, πρέπει να αναλάβω όλη την ευθύνη» παραδέχτηκε ο Αφλεκ για όσα συνέβησαν στην ταινία, την οποία μάλιστα σκηνοθέτησε.

Και συμπληρώνοντας: «Στο παρελθόν έχω υποστεί κι εγώ παρόμοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και εύχομαι να μην είχα επιτρέψει να συμβούν. Συμπεριφέρθηκα αντιεπαγγελματικά, δίνοντας δικαιώματα και σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Ζητώ συγγνώμη».

Και συνεχίζοντας με τόνο που μοιάζει ειλικρινής: «Σε αυτή τη δουλειά οι γυναίκες αντιμετωπίζονται σαν αντικείμενα, πληρώνονται χαμηλότερα απ’ ό,τι οι άνδρες συνάδελφοί τους, ταπεινώνονται με χίλιους τρόπους και όλο αυτό το μετατρέπουν σε θλίψη. Και κανείς δεν κάνει κάτι γι’αυτό και δεν βγάζω την ουρά μου απέξω. Επρεπε να βρεθούν μερικές γυναίκες που είχαν τα κότσια και τη σοφία για να σταθούν στο ύψος τους και να πουν “ξέρεις κάτι; Φτάνει πια!”».

Η αυτοκριτική του ταλαντούχου ηθοποιού καταλήγει ως εξής: «Ξέρω ότι από δω και πέρα πρέπει να κρατάω το στόμα μου κλειστό και να ακούω και να προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει και να είμαι υποστηρικτικός με όποιον τρόπο μπορώ».

Σχετικά με το γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη στιγμή για να μιλήσει, είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν προμοτάρω καμία ταινία ώστε να αναζητώ τη δημοσιότητα κάθε είδους. Μίλησα γιατί ήθελα και όφειλα να το κάνω».

The post Ο Κέισι Αφλεκ παραδέχεται ότι παρενόχλησε δύο γυναίκες – και ζητά συγγνώμη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα