Ο Γουίλιαμ συνάντησε τη Νέτα στο Τελ Αβίβ

Ενα από τα τυχερά που μπορείς να έχεις αν καταφέρεις να κερδίσεις στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον, είναι να γνωρίσεις από κοντά και να συζητήσεις με έναν πρίγκιπα – σε περίπτωση που εκείνος αποφασίσει να κάνει επίσημη επίσκεψη στη χώρα σου.

Και κάπως έτσι, η Νέτα από το Ισραήλ, που τερμάτισε πρώτη στη Γιουροβίζιον του 2018 με το ιδιαίτερο τραγούδι της «Toy», είχε τη χαρά και την τιμή να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, δούκα του Κέιμπριτζ – όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

«Είναι πολύ
άνετος τύπος» είπε η Νέτα για τον Γουίλιαμ (Reuters/Amir Cohen/Pool)

Η τραγουδίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη με τη συνάντηση και τη χαλαρή βόλτα που έκανε με τον Γουίλιαμ στο Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για θέματα ψυχικής υγείας και διαφορετικότητας.

«Μιλήσαμε για το πώς μέσα από το τραγούδι μου κατάφερα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα ο κόσμος στο Ισραήλ, αλλά και για το ζήτημα της αυτοεκτίμησης» εξήγησε η Νέτα, η οποία τόσο με τους στίχους του τραγουδιού της όσο και με την ίδια της την εμφάνιση έφερε στο προσκήνιο θέματα όπως διαφορετικότητα, ρατσισμός, αλλά έκανε αναφορές και στο κίνημα του #MeToo.

Ωραία φαίνονται να περνούν στη χαλαρή τους βόλτα (Reuters/Amir Cohen/Pool)

Οσο για τη συνάντησή της με τον πρίγκιπα, «ήταν καταπληκτικά, είναι πολύ άνετος τύπος» είπε με ενθουσιασμό. Του έκανε μάλιστα και ένα δώρο, μία από τις συσκευές που χρησιμοποίησε και ζωντανά στη Γιουροβίζιον για να λουπάρει τη φωνή της και να προκαλέσει ενδιαφέροντα ηχητικά εφέ: «Ηθελα να του δώσω μια μικρή γεύση από το προσωπικό μου σύμπαν. Γι’ αυτό του χάρισα μια συσκευή που σε βοηθά να δημιουργήσεις μουσική μόνο με τη φωνή σου, χωρίς κανένα μουσικό όργανο».

Και κατέληξε λέγοντας ότι ίσως τον εμπνεύσει και του χρόνου να πάρει ο ίδιος, ή κάποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, μέρος στη Γιουροβίζιον. Αν σκεφτούμε με πόσο χαμηλή βαθμολογία τερματίζει εδώ και αρκετά χρόνια η Βρετανία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ίσως ένα πριγκιπικό εύρημα, τώρα που η δημοτικότητα του παλατιού είναι στα πάνω της, να μην ήταν κακή ιδέα.

The post Ο Γουίλιαμ συνάντησε τη Νέτα στο Τελ Αβίβ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα