Ο Μπουτάρης προτείνει νέο ωράριο για την αγορά της Θεσσαλονίκης

Την πρότασή του για νέο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης, επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και σε μια προσπάθεια οι εργαζόμενες μητέρες να βρίσκονται περισσότερες ώρες κοντά στα παιδιά τους.

Μέσω ανάρτησης στο twitter, ο κ. Μπουτάρης σημειώνει…

Προτείνω την εφαρμογή ενός

ωραρίου, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα π.χ. 10:00- 18:00. Έτσι και οι εργαζόμενοι θα διευκολύνονται και θα υπάρχει θετικός αντίκτυπος στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης. #thessaloniki

— Ioannis Boutaris (@BoutarisIoannis) September 12, 2018

«Ερχεται χειμώνας και τα σχολεία άνοιξαν. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το σημερινό ωράριο λειτουργίας της αγοράς είναι εξαντλητικό για τις εργαζόμενες μητέρες, που βλέπουν ελάχιστα – και μάλιστα κατάκοπες – τα παιδιά τους. Προτείνω την εφαρμογή ενός ωραρίου σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, π.χ. 10.00 – 18:00. Έτσι, και οι εργαζόμενοι θα διευκολύνονται, και θα υπάρχει θετικός αντίκτυπος στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης».

Το ωράριο 10:00-18:00 που προτείνω αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία των καταστημάτων της αγοράς της Θεσσαλονίκης. Επειδή ορισμένοι διάβασαν αποσπασματικά τις δηλώσεις μου…

— Ioannis Boutaris (@BoutarisIoannis) September 12, 2018

Αμέσως μετά, ο ίδιος, διευκρίνισε: «Το ωράριο 10:00-18:00 που προτείνω αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία των καταστημάτων της αγοράς της Θεσσαλονίκης. Επειδή ορισμένοι διάβασαν αποσπασματικά τις δηλώσεις μου…».

The post Ο Μπουτάρης προτείνει νέο ωράριο για την αγορά της Θεσσαλονίκης appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα