ΝΔ: «Απαξιωμένος Πρωθυπουργός ο Τσίπρας, ελάχιστη σημασία έχει πια το τι λέει»

Ηταν μία ομιλία που περιέγραψε μία «μαγική εικόνα»και αναφέρθηκε σε μία «εικονική πραγματικότητα». Οποιος άκουσε τη Παρασκευή το βράδυ την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 2ο Thessaloniki Summit, το συνέδριο που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), θα νόμιζε ότι ζει σε άλλη χώρα. Ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να πείσει από βήματος ότι είναι η τελευταία χρονιά των Μνημονίων, ότι έχουμε αφήσει πίσω μας την κρίση, ότι η ανάπτυξη

είναι… μαζί μας και άλλα πολλά αισιόδοξα και… ιδανικά.

Η πραγματικότητα όμως είναι αρκετά διαφορετική και η ΝΔ με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτηρίζει «απαξιωμένο», με αφορμή την ομιλία του στον ΣΒΒΕ.

«Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας συγκρούονται με την πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία και προσθέτει:

«Τα μέτρα 15 δισ. ευρώ αντί για παροχές 12 δισ. Τον αναιμικό ρυθμό ανάπτυξης, κάτω από όλες τις προβλέψεις. Τη γενιά των 360 ευρώ, με τις νέες θέσεις εργασίας να είναι κατά 60% θέσεις μερικής απασχόλησης. Το τέταρτο Μνημόνιο με μέτρα μετά το 2018, το οποίο έχει ήδη υπογραφεί, κάνει το νέο ψέμα για δήθεν τέλος της επιτήρησης ακόμα πιο εξοργιστικό».

Η Πειραιώς σημειώνει ότι οι πολίτες θυμούνται τι υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας και βλέπουν τι έκανε, και καταλήγει: «Το τι λέει ένας απαξιωμένος Πρωθυπουργός ελάχιστη σημασία έχει πια».

The post ΝΔ: «Απαξιωμένος Πρωθυπουργός ο Τσίπρας, ελάχιστη σημασία έχει πια το τι λέει» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα