Κυριάκος Μητσοτάκης: Ως εδώ, κύριε Τσίπρα και Καμμένε [βίντεο]

Με μελανά χρώματα περιέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την εικόνα που εκπέμπει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετά το one-man show Καμμένου στην Ουάσινγκτον, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη να απαλλαγεί άμεσα η χώρα από την πιο ανίκανη και κυνική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ.

Ανεβάζοντας τους τόνους της προεκλογικής αντιπαράθεσης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε θλιβερή την εικόνα του αδύναμου να αντιδράσει Αλέξη Τσίπρα

που απλά υπομένει τα τερτίπια του υπουργού Αμυνας και συγκυβερνήτη του, Πάνου Καμμένου, εν μέσω κάθε λογής σκανδάλων που έρχονται μέρα με τη μέρα, το ένα μετά το άλλο, στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Αναλυτικά η δήλωση Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Σε μια εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο. Η εικόνα ενός αδύναμου Πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το Προσφυγικό, τη Δ.Ε.Η., την Ε.Ρ.Τ., έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Το μόνο που επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους κ. Τσίπρα και Καμμένο είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου.

Η Πατρίδα μας, όμως, στο μεταξύ χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Διασύρεται διεθνώς.

Μέχρις εδώ. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, το δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».

The post Κυριάκος Μητσοτάκης: Ως εδώ, κύριε Τσίπρα και Καμμένε [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα