Καρκινοπαθής σκότωσε τον φίλο του στη δουλειά επειδή τον έμαθε να καπνίζει!

Εργαζόμενος που διαγνώστηκε με καρκίνο στον λάρυγγα, φέρεται να σκότωσε συνάδελφό του στη δουλειά μόνο και μόνο επειδή εξαιτίας του άρχισε το κάπνισμα. Ήταν το ξέσπασμα οργής του ινδού Μουστακίμ Αχμάντ -όπως είναι το όνομα του θύτη- σε βάρος του συναδέλφου του, όταν ο γιατρός του απέδωσε την εμφάνιση του καρκίνου στη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος .

Οι δυο τους, αμφότεροι ηλικίας 25 ετών, εργάζονταν ως σεφ σε εστιατότριο στο δυτικό Δελχί, ιδιοκτήτης

του οποίου ήταν ο γαμπρός του δολοφόνου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Hindistan Times. Σύμφωνα επίσης με την τοπική αστυνομία, ο Αχμάντ φθονούσε τον συνάδελφό του επειδή ήταν πιο επιτυχημένος στη δουλειά του.

Όλα άρχισαν όταν ο Αχμάντ παρουσίασε μία φλεγμονή στο λαιμό και αναγκάστηκε να αποτανθεί σε γιατρό. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, ο γιατρός του είπε ότι είχε αναπτύξει καρκίνο στο λάρυγγα εξαιτίας υπερβολικού καπνίσματος. Τότε ο Αχμάντ έριξε το φταίξιμο στον συνάδελφό του και προσπάθησε ανεπιτυχώς να προκαλέσει την απόλυσή του από το εστιατόριο.

Καθώς η απόδοσή του στη δουλειά μέρα με τη μέρα χειροτέρευε, αυτός που απολύθηκε, ήταν τελικά ο Αχμάντ. Οργισμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων, επέστρεψε στο χωριό του στην επαρχία Ούταρ Πραντές, όπου αγόρασε ένα όπλο και σφαίρες. Αφού πρώτα εξασκήθηκε στη χρήση του όπλου, μετά από λίγες μέρες επέστρεψε το Δελχί. Το σχέδιό του ήταν να σκοτώσει τον συνάδελφό του αν τελικά δεν τα κατάφερνε να απολυθεί και αυτός. Η συνάντηση των δύο στο εστιατόριο εξελίχθηκε σε καυγά κατά τη διάρκεια του οποίου ο Αχμάντ έβγαλε το πιστόλι και σκότωσε τον συνάφελφό του.

The post Καρκινοπαθής σκότωσε τον φίλο του στη δουλειά επειδή τον έμαθε να καπνίζει! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα