Καμίνης με Γεροβασίλη, Παπακώστα και αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνόμευση στο κέντρο

Θέματα αστυνόμευσης του κέντρου της Αθήνας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο της πρωτεύουσας μετείχαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Κατά

τη συνάντηση έγινε αναφορά στο νέο επιχειρησιακό σχέδιο που θα ενισχύσει την παρουσία αστυνομικών τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις γειτονιές, ενώ εξετάστηκαν και τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων της Αστυνομίας στου Φιλοπάππου και στο Πεδίον του Άρεως, ενώ τέθηκε και το ζήτημα της δημόσιας χρήσης ναρκωτικών.

Στη σχετική αναφορά του ο κ. Καμίνης μίλησε για ένα ζήτημα που χρήζει άμεσων παρεμβάσεων, όχι μόνο κατασταλτικού, ή αποσπασματικού χαρακτήρα και ανέφερε ως παράδειγμα ότι η πρόσφατη παρέμβαση στο Πεδίον του Άρεως, ανακούφισε μεν την περιοχή αλλά μετέφερε το πρόβλημα σε γειτονικές περιοχές.

The post Καμίνης με Γεροβασίλη, Παπακώστα και αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνόμευση στο κέντρο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμίνης, Γεροβασίλη Παπακώστα, ΕΛ ΑΣ,kaminis, gerovasili papakosta, el as