(και) Ο Μέριλιν Μάνσον κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Επειτα από την κατάρρευσή του επί σκηνής, την περασμένη εβδομάδα, ο Μέριλιν Μάνσον τώρα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ηθοποιού Σαρλίν Γι («House», «Steven Universe», «Love») για σεξουαλική παρενόχληση και ρατσιστικά σχόλια.

Η κωμικός, γνωστή για τη συμμετοχή της και στο φιλμ του 2009 «Paper Heart», ισχυρίζεται ότι ο Μάνσον κάποτε επισκέφθηκε το πλατό της τηλεοπτικής σειράς «House» και παρενόχλησε την πλειοψηφία των γυναικών που βρίσκονταν εκεί, σύμφωνα με τον Guardian.

Σε διαγραμμένες, πλέον, αναρτήσεις της στο Twitter, η Γι -που υποδυόταν τη νευρολόγο Δρ. Τσι Παρκ, στην όγδοη σεζόν της δημοφιλούς σειράς- ισχυρίζεται επίσης ότι δέχθηκε η ίδια ένα ρατσιστικό σχόλιο κατά τη διάρκεια εκείνης της επίσκεψης.

«Ααα, δεν θέλω ούτε καν να αρχίσω για τον Μέριλιν Μάνσον», έγραψε.

«Ναι, όλα αυτά συνέβησαν πολύ καιρό πριν – στην τελευταία σεζόν του «House». Ηρθε επίσκεψη στο πλατό γιατί ήταν μεγάλος θαυμαστής της σειράς και παρενόχλησε σχεδόν κάθε γυναίκα, ρωτώντας μας για ‘ψαλίδια’ και τέτοια κι εμένα με αποκάλεσε ‘China man’ (κινέζο άντρα)».

Και αφού ανέφερε τις κατηγορίες, διέγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter. Οπου κανείς δεν ξέρει τον λόγο.

Η Γι έκανε τα σχόλια μετά τις τελευταίες ειδήσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του απίστευτου ροκά κατά τη διάρκεια συναυλίας του την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Εκεί, γύριζε συχνά την πλάτη του στο κοινό και πέρασε δέκα λεπτά απαιτώντας από τον κόσμο να τον χειροκροτήσει, σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών που βρέθηκαν στην πλατεία. Στο τέλος του σόου, το κοινό φώναζε «Τα λεφτά μας πίσω!».

Πάντως, ο 49χρονος τραγουδοποιός δεν έχει ακόμη κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο σχετικά με τις κατηγορίες της Γι. Επ’ αυτού, ο εκπρόσωπός του δήλωσε, πάντα στον Guardian, ότι αυτή τη φορά δεν θα κάνει κάποιo σχετικό σχόλιο. Τόνισε, πάντως, ότι φαίνεται να είναι γενικότερα μια δύσκολη περίοδος για τον (49χρονο, πλέον) Μάνσον.

Το βέβαιο είναι ότι ο Μέριλιν απέλυσε, τον Οκτώβριο του 2017, τον -επί χρόνια μπασίστα της μπάντας του- Τουίγκι Ραμίρεζ, έπειτα από καταγγελίες της μουσικού και πρώην συντρόφου του Ραμίρεζ, Τζέσικα Ανταμς, για βιασμό και παρενόχληση. Τότε, ο μπασίστας έβγαλε μια δήλωση στην οποία ανέφερε: «Δεν υποστηρίζω καμίας μορφής μη συναινετικό σεξ». Και παρά αυτή τη δημόσια τοποθέτηση, ο Μάνσον προέβη στην απόλυση του μουσικού του.

Από τότε, όμως, μεσολάβησε ένας χρόνος. Εδώ οι άνθρωποι αλλάζουν μέσα σε ένα λεπτό, πόσο μάλλον ο συγκεκριμένος τύπος, ο Μάνσον!

The post (και) Ο Μέριλιν Μάνσον κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα