Και ο Ατρόμητος στους «8» – Κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης [βίντεο]

Μετά τα… φοβερά και τρομερά που κάνει στο πρωτάθλημα η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, ο Ατρόμητος συνέχισε την ξέφρενη φετινή πορεία του και στο Κύπελλο Ελλάδος και με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης 1-0 (0-1 το πρώτο ματς) χάρη στο γκολ του Καρασαλίδη πέρασε στους «8» του θεσμού.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κατοχή της μπάλας και μέτρησαν επτά τελικές προσπάθειες (έναντι τεσσάρων των αντιπάλων τους), ωστόσο, στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία και στον τομέα αυτό οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί.

Μετά

από φάουλ του Γιαννούλη στο 29΄ ο Καρασαλίδης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ουάρντα είχε σουτ στο δοκάρι.

Η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη για τους Αρκάδες στο 56ο λεπτό, όταν ο Σελίν, που έπαιζε με κίτρινη από το 12΄ για χέρι, είδε τον Παπαπέτρου να του δείχνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια, μετά το κράτημα στον Ντιγκινί, τον οποίο εμπόδισε να φύγει στην αντεπίθεση.

Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία και Ατρόμητος είναι οι σύλλογοι που συγκροτούν την οκτάδα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και θα βρίσκονται στην κλήρωση της Δευτέρας 15/01.

The post Και ο Ατρόμητος στους «8» – Κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα