Ιδιωτική εταιρία security αναλαμβάνει καθήκοντα φρουράς της Βουλής!

Την απόφασή του να περάσει η φρούρηση της Βουλής σε ιδιωτική εταιρία ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Βούτσης. Πρόθεση του προέδρου της Βουλής είναι να διασφαλίσει ότι στο μέλλον δεν θα παρουσιαστούν ξανά φαινόμενα ολιγωρίας και ότι κάθε φορά που ο προεδρεύων καλεί την φρουρά, εκείνη θα έρχεται σαν τον Batman. Δηλαδή αμέσως.

H Froura Security,

που είναι μια νέα startup στον χώρο της ασφάλειας έχει σήμα μια αρχαιοελληνική περικεφαλαία. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή της από τον Νίκο Βούτση, καθώς πρόκειται για ένα αντικείμενο που κάνει τους Χρυσαυγίτες να το σέβονται γιατί τους τρομάζει λίγο.

Μέλη της νέας εταιρίας θα περιπολούν 24 ώρες το 24ωρο στους διαδρόμους, ενώ κάποιοι θα βρίσκονται σε επιφυλακή στην οροφή της ολομέλειας ώστε να κάνουν ραπέλ αμέσως με σκοινιά και να παρέμβουν σε περίπτωση διασάλευσης της τάξης.

Τέλος ένα ειδικό κλιμάκιο ανδρών της Froura Security θα θα φροντίζει να αποκλείεται ο διάδρομος μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής ώστε να μην εκνευρισθεί πάλι κάποιος από τους βουλευτές της επειδή πέρασε κάποιος από μπροστά του.

Τέλος, ο Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα συμφωνίας με την ηγεσία του ΠΑΜΕ ώστε να επέμβουν για να υπερασπιστούν το κτίριο της Βουλής από πιθανή επίθεση χρυσαυγιτών, για αντίποινα.

The post Ιδιωτική εταιρία security αναλαμβάνει καθήκοντα φρουράς της Βουλής! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ποσα ατομα ειναι η φρουρα της βουλης, ιδιωτική εταιρία security αναλαμβάνει καθήκοντα φρουράς της βουλής.
Τυχαία Θέματα