Η βόλτα του Τσίπρα στη ΔΕΘ με μπάσκετ και ατάκες για τον ΠΑΟΚ

11:34 8/9/2018 - Πηγή: Protagon

Με σχόλια για το Europa League και τη ΔΕΘ εμφανίστηκε στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιήγησή του στα περίπτερα. Φέτος τιμώμενη χώρα

είναι οι ΗΠΑ, από το περίπτερο της οποίας πέρασε και έκανε μια σύντομη δήλωση.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στους χώρους της ΔΕΘ γύρω στις 9 το πρωί του Σαββάτου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της διοίκησης Τάσος Τζήκας. Το σχόλιο του προέδρου ήταν ότι «με τον νέο εκθεσιακό χώρο θέλουμε να μπούμε στο Champions League», για να του απαντήσει ο Πρωθυπουργός «στο Europa League μπήκατε…».

Ηταν μία έμμεση αναφορά στον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΔΕΘ και για τον οποίο ο Πρωθυπουργός δείχνει ενδιαφέρον κάθε φορά που ανεβαίνει για τη ΔΕΘ.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο στο περίπτερο του υπουργείου στη ΔΕΘ (Nikos Libertas / SOOC)

Ο κ. Τσίπρας είχε στη συνέχεια συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ και το σωματείο των εργαζομένων.

( Nikos Libertas / SOOC)

Σε δήλωσή του ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «μπορούμε να οραματιστούμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας.

» Είναι η πρώτη φορά έπειτα από 8 χρόνια που Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης. Είναι σημαντική στιγμή και για τη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη που μπορεί να γίνει εμπορική πρωτεύουσα των Βαλκανίων».

(Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου και άλλοι υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

The post Η βόλτα του Τσίπρα στη ΔΕΘ με μπάσκετ και ατάκες για τον ΠΑΟΚ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα