Η οικογένεια Σπανούλη βουτάει για τον Σταυρό [βίντεο]

17:20 7/1/2018 - Πηγή: Protagon

Στα παγωμένα νερά του Σαρωνικού βούτηξε το Σάββατο η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, μαζί με τα τέσσερα παιδιά της για να πιάσουν τον Σταυρό, αλλά παρά το θαρραλέο της απόφασης, οι πιτσιρικάδες του Kill Bill θα περιμένουν από ό,τι φαίνεται λίγα χρόνια ακόμα για να το καταφέρουν.

Το έθιμο πάντως για την ημέρα των Θεοφανείων τηρήθηκε και με το παραπάνω, με την μαμά της οικογένειας Σπανούλη να δέχεται «βροχή» τις ευχές κάτω από τη σχετική ανάρτησή της στο Instagram.

«Στα

θολωμένα νερά τση σκέψης σου εμπήκα
μαλαματένιε μου Σταυρέ που σαι και δε σε βρήκα.. Σταυρό θα ρίξω τη καρδιά του Αγιασμού τη μέρα και να σε δω κολυμβητή να τη βαστάς στη χέρα!! ❄️Χρονια πολλα και Καλα!!! Εύχομαι κάποια στιγμή στους μικρούς μου κολυμβητές να πιάσουν τον Σταυρό❄️», ευχήθηκε η ίδια στα παιδιά της και ανέβασε το βίντεο της βουτιάς!

Στα θολωμένα νερά τση σκέψης σου εμπήκα μαλαματένιε μου Σταυρέ που σαι και δε σε βρήκα.. Σταυρό θα ρίξω τη καρδιά του Αγιασμού τη μέρα και να σε δω κολυμβητή να τη βαστάς στη χέρα!! ❄️Χρονια πολλα και Καλα!!! Ευχομαι καποια στιγμη στους μικρους μου κολυμβητες να πιασουν τον Σταυρο❄️

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on Jan 6, 2018 at 6:11am PST

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε με τα παιδιά της για τον σταυρό, καθώς το είχε κάνει και πέρυσι με τη μόνη διαφορά ότι τότε η οικογένεια είχε ένα μέλος λιγότερο.

Μπορει να μην πιασαμε το σταυρο… Αξιζε ομως τον κοπο☃

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on Jan 6, 2016 at 5:55am PST

The post Η οικογένεια Σπανούλη βουτάει για τον Σταυρό [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα