Η Επαναστατική Αυτοάμυνα ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στη Χ. Τρικούπη

Με ένα παραληρηματικό κείμενο 6.000 λέξεων, γεμάτο ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, που «ανέβηκε» σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πριν από δύο εβδομάδες.

Στο κείμενο επιβεβαιώνεται ότι στόχος της επίθεσης ήταν οι άνδρες των ΜΑΤ που «αποτελούν το εξειδικευμένο

εργαλείο άσκησης βίας και τρομοκρατίας ενάντια στο κοινωνικό κίνημα».

«Στις 10 Γενάρη 2017 κάναμε μια πρώτη προειδοποιητική επαφή, ρίχνοντας μια βολή στη κλούβα που σταθμεύει μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και άλλες δυο δίπλα σ’έναν σκοπό. Στις 6 Νοέμβρη επιτεθήκαμε πάλι», αναφέρουν τα μέλη της οργάνωσης.

Η ανάληψη ευθύνης έρχεται μία μόλις ημέρα πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, στην οποία οι συντάκτες του κειμένου κάνουν ιδιαίτερη αναφορά γράφοντας με τονισμένα γράμματα: «43 χρόνια κουκουλωμένης δικτατορίας, όλες οι μάσκες έχουν ξεφτίσει».

Για την τελευταία επίθεση στα ΜΑΤ αναφέρουν ότι ο αστυνομικός σώθηκε χάρη στα αντανακλαστικά του, σκύβοντας τη στιγμή που πατούσαν τη σκανδάλη. Διευκρινίζουν μάλιστα πως δεν είχαν χρόνο να ξαναρίξουν γιατί ήθελαν να χτυπήσουν με χειρουργική ακρίβεια, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για περαστικούς από το σημείο της επίθεσης!

The post Η Επαναστατική Αυτοάμυνα ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στη Χ. Τρικούπη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα