Γιατί χρειάζεται Instagram ολόκληρη Τζούλια Ρόμπερτς;

«Είναι γεγονός! Η Τζούλια Ρόμπερτς μπήκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο Instagram!» αναφώνησαν τα ξένα μέσα, με ενθουσιώδη δημοσιεύματα όπως αυτό της βρετανικής Daily Mail. Συνόδευσε τη χαμογελαστή φωτογραφία της με ένα λακωνικό «hello» και έναν emoji ήλιο να ζεσταίνει τις καρδιές των χιλιάδων θαυμαστών της, που φιλοδοξεί σύντομα να τους μετατρέψει και σε πιστούς followers.

Στην εποχή μας δεν αρκεί να είσαι κουκλάρα στα 50 σου, να έχεις πάρει Οσκαρ, να ψηφίζεσαι ξανά και ξανά ως η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη και κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο σου. Αν δεν είσαι στα social media, δεν είσαι πουθενά. Ετσι και η «Pretty Woman». Είδε φως και μπήκε.

JULIA IS OFFICIALLY ON INSTAGRAM !!!! @juliaroberts @juliaroberts @juliaroberts @juliaroberts @juliaroberts @juliaroberts FOLLOW!!!

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on Jun 26, 2018 at 7:48pm PDT

Στην φωτογραφία με την οποία έκανε το ντεμπούτο της στα social media, ποζάρει φορώντας ένα απλό μαύρο T-shirt που γράφει πάνω-τι άλλο; – «Love».

Ακολούθησε λίγο αργότερα και μια δεύτερη ανάρτηση -ως την επόμενη. Με μια φίλη της και φορώντας ένα άλλο μπλουζάκι που γράφει: «Δεν μπορείς να κάνεις τους πάντες ευτυχισμένους. Δεν είσαι αβοκάντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα